thumbnail
thumbnail
Medewerker Evenementen, Horeca en Vergunningen

Nijkerk

Kolkstraat 27, 3861 AK Nijkerk, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€70
28 tot 36 uur Gelderland

Publicatiedatum:

21-11-2022

Sluitingsdatum:

25-11-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

28 tot 36 uur

Organisatie
Nijkerk is een mooie middelgrote gemeente, centraal in Nederland, met de mooie natuur van de Veluwe om de hoek en de levendigheid van de Randstad voor de deur. Een dynamische gemeente met ruim 44.000 inwoners verdeeld over de kernen Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen. Samen met ongeveer 350 collega’s zetten we ons dagelijks in om ervoor te zorgen dat wonen, werken, ondernemen en recreëren in onze gemeente prettig, sociaal, veilig en toekomstbestendig is.

Je wordt regelmatig uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De combinatie van betrokken collega’s, inhoudelijke vakkennis en ontwikkelmogelijkheden zorgen voor een fijne werkplek. Persoonlijke groei en teamontwikkeling is belangrijk. Dat betekent dat we ondernemen, kritische vragen stellen en onszelf willen verbeteren. Korte lijnen, prettige communicatie en veel vrijheid, dat typeert ons.

Gemeente Nijkerk is een sociale werkgever die investeert in een goede balans tussen werk en privé en jouw ontwikkeling. Herken je je in de kernwaarden eigenaarschap, verantwoordelijkheid, vertrouwen en eigen kracht, dan ben je van harte welkom om te solliciteren. Als gemeente faciliteren we initiatieven vanuit de samenleving en zoeken we de samenwerking zowel lokaal als regionaal. Werk je bij ons, dan ben je een zelfstandige, ondernemende en flexibele professional.

Opdracht
Voor het team Veiligheid van onze gemeente, zijn wij op zoek naar een medewerker Evenementen, Horeca en Vergunningen. Je bent een ervaren en zelfstandig werkend medewerker met kennis van op het vakgebied vergunningverlening binnen de APV en Bijzondere wetten. Je toetst en beoordeelt aanvragen in lijn met o.a. de wetgeving en het recent vastgestelde Evenementenbeleid. Hierbij heb je oog voor risico verhogende factoren en toepasbare beheersmaatregelen. Voor aanvragers c.q. organisatoren van evenementen ben jij als casemanager het eerste aanspreekpunt, maatwerk en dienstverlening is voor jou hierbij vanzelfsprekend. Je draagt bij aan de veiligheid van evenementen binnen gemeente Nijkerk, zorgt dat aanvragen tijdig behandeld worden en maakt eventuele knelpunten vlot bespreekbaar. Ook ben je een sparringpartner voor je collega’s en geef je gevraagd of ongevraagd advies. Je denkt actief mee in de ontwikkelingen van het team en het vakgebied.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Aantoonbare werkervaring als medewerker vergunningen in het vakgebied Evenementen, Horeca & Veiligheid bij een gemeentelijke organisatie;

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender (weging, totaal 100 punten)
3. Uurtarief van maximaal € 70,- exclusief BTW/ inclusief reiskosten woon- werk en fee Flextender (20 punten);
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als medewerker vergunningen in het vakgebied Evenementen, Horeca & Veiligheid bij een gemeentelijke organisatie (20 punten);
5. Aantoonbare kennis en ervaring met aandachts- en risico evenementen (B- en C-evenementen) (20 punten);
6. Aantoonbare werkervaring binnen een politiek/bestuurlijke omgeving met gevoelige onderwerpen en weet binnen de geldende kaders naar te handelen; (licht dit duidelijk toe in het cv) (20 punten);
7. Aantoonbare werkervaring binnen een klantgericht een dienstverlenende functie (licht dit toe doormiddel van een voorbeeld in het cv (10 punten);
8. Flexibel inzetbaar en ook bereid in de avond en in het weekend te werken (10 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

  1. Integrale blik en in scenario’s denken;
  2. Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  3. Daadkrachtig en besluitvaardig;
  4. Proactief en resultaatgericht;
  5. Een verbinder.

Beoordeling
Stap 1: Beoordeling CV’s op minimumeisen
Flextender beoordeelt de CV’s op de minimumeisen in het bovengenoemd profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.

Stap 2: Selectie tien (10) CV’s die aan de organisatie worden voorgelegd
Flextender beoordeelt de CV’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”.

De tien (10) kandidaten die het beste scoren op bovengenoemde criteria worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.

Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek
De opdrachtgever beoordeelt de CV’s van de kandidaten die door Flextender zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria.

  1. Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten.
  2. Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.

De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren op de beoordeelde gunningscriteria worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling). De beste drie kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek.

Stap 4: Selectiegesprek
In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het selectiegesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr en incidenteel uren buiten het dagvenster, zaterdagen, zondagen en feestdagen.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 30 november 2022 tussen 13.00 uur – 15.30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 29 oktober 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

  • De gemeente vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken. Uitzend/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot dinsdag 22 november 2022, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op woensdag 23 november 2022 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze aanvraag duurt tot vrijdag 25 november 2022, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker Evenementen, Horeca en Vergunningen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.