thumbnail
thumbnail

Senior adviseur mobiliteit

Nieuwegein

Stadsplein 1, 3431 LZ Nieuwegein, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Utrecht

Begindatum:

15 aug 2024

Einddatum:

15 feb 2025

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

4 jul 2024

Organisatie
Nieuwegein is een jonge, levendige stad met historische accenten. Een complete stad met veel ruimte en groen, uitstekende voorzieningen en moderne woningen. Nieuwegein ligt centraal gelegen en heeft eigen aansluitingen op de doorgaande autowegen A27, A2 en A12 en beschikt over efficiënt openbaar vervoer, waaronder een sneltramverbinding met de buurgemeenten IJsselstein en Utrecht. In deze complete stad ligt voor de Gemeente Nieuwegein ook een taak in het verduurzamen van de stad.

Opdracht
De afdeling Openbaar heeft een  team van 8 professionals die zich dagelijks buigen over mobiliteitsvraagstukken zowel beleidsmatig en technisch. Ook adviseert het team bij ontwikkelingen en herontwikkelingen in de stad. Voorbeelden van deze ontwikkelingen zijn City, Rijnhuizen en een nieuwe ontwikkeling “de Zeepfabriek”. Het team adviseert zowel bij complexe tijdelijke verkeersmaatregelen als gevolg van gebiedsontwikkelingen in de stad als bij minder complexe tijdelijke verkeersmaatregelen. Dat gaat goed echter we willen een volgende stap zetten om nog meer integraal te werken en dat de advisering nog beter aansluiten bij de andere  disciplines in de openbare ruimte (wegen, kunstwerken etc.).

Vereisten / knock-outcriteria
1. Aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Verkeerskunde;
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als verkeerskundige bij gebiedsontwikkelingen.

Gunningscriteria (weging)
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar binnen een gemeente of overheidsinstelling (35 punten);
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar met (bestuurlijke) advisering op het gebied van mobiliteitsvraagstukken (benoem dit duidelijk in het cv) (35 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met inwoners belangen binnen gebiedsontwikkeling projecten (benoem dit duidelijk in het cv) (30 punten).

Competenties

 • Flexibel;

 • Integraal denker (denken in oplossingen);

 • Communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk;

 • Eigenaarschap;

 • Lef;

 • Ondernemerschap. 

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland in week 29 (dinsdag 16 juli t/m vrijdag 19 juli 2024). De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 15 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp´er

 • De aanbestedende dienst kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

 • Akkoord met een SROI regeling in de overeenkomst m.b.t. Social Return.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

 • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

  • Indien u beschikt over een G-rekening, zal 25% op deze rekening worden gestort. Indien u geen SNA certificaat kunt overleggen zal er 55% op de G-rekening worden gestort.

  • Indien u niet beschikt over een G-rekening, moet een verklaring van betalingsgedrag van de Belastingdienst worden overlegt.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Senior adviseur mobiliteit die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.