thumbnail
thumbnail
Verander Expert

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Sluit over 3 dagen
€120
36 Utrecht

Begindatum:

12 jun 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

26 mei 2023
Startdatum: maandag 12 juni 2023
Einddatum: vrijdag 31 december 2023
Locatie: Utrecht
Uiterlijk aanbieden: woensdag 31 mei 2023 12:00 uur
Selectiegesprekken: maandag 5 juni 2023
Maximum tarief*: €120,-

*Let op: Bovenstaand tarief is een max. all-in uurtarief (incl. o.a. reiskosten, eventuele vergoedingen en de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex, excl. btw). Het tarief weegt mee in het selectieproces.

Hier ga je werken
NS HR en IT werken samen om een nieuw systeem te introduceren voor de HR basis administratie en bijbehorende HR processen. De belangrijkste verandering op dit moment is de migratie van ons legacy systeem (SAP-HCM) naar een cloud oplossing (SAP Succesfactors).
Tijdens het programma worden delen van het oude systeem overgezet naar SAP SuccessFactors. Eén van deze onderdelen is een zeer specifiek project waarbij een bestaande maatwerkoplossing voor het personeel (en gepensioneerden) waarin de reisadministratie wordt beheerd, over wordt gezet naar het interne NS Go platform. Dit veelzijdige project betreft niet alleen het inrichten van het NS Go platform op wet- en regelgeving van de NS, maar ook de technische realisatie, het inrichten van de service organisatie en de nieuwe beheerprocessen. 

Dit ga je doen
Voor dit specifieke project wordt een Verander Expert gezocht die helpt bij het vormgeven van de genoemde processen en het aansturen van het (technische) team. Jij bent verantwoordelijk voor het creëren van een nieuwe dienstverlening, het realiseren van de onderliggende infrastructuur en het implementeren van de nieuwe organisatie die faciliteert bij het onderdeel reisfaciliteiten. Je bevindt je in het midden van zowel IT als HR.
Jij als verander expert maakt deel uit een pool van verander experts / product owners die gezamenlijk het tweede plateau van het programma moeten weten te bouwen en in gebruik te nemen. 

Dit zijn de eisen
  • Een afgeronde HBO / WO opleiding (of aantoonbare vergelijkbare ervaring / opleiding)
  • Minimaal 7 jaar ervaring als projectleider in IT gerelateerde projecten waarbij je meerdere malen op het snijvlak tussen HR en IT hebt geopereerd 
  • Kennis en ervaring met Agile / Scrum projecten
  • Je hebt kennis van HR processen en HR IT systemen 
  • Kennis en ervaring met projecten binnen de sector vervoer is een pré
  • Kennis van SAP SuccessFactors is een pré

Op NS kun je rekenen
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Verander Expert die deze organisatie zoekt?