thumbnail
thumbnail

Verander Expert

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€120
36 Utrecht

Begindatum:

12 jun 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

26 mei 2023

Omschrijving van de opdracht

Startdatum: maandag 12 juni 2023
Einddatum: vrijdag 31 december 2023
Locatie: Utrecht
Uiterlijk aanbieden: woensdag 31 mei 2023 12:00 uur
Selectiegesprekken: maandag 5 juni 2023
Maximum tarief*: €120,-

*Let op: Bovenstaand tarief is een max. all-in uurtarief (incl. o.a. reiskosten, eventuele vergoedingen en de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex, excl. btw). Het tarief weegt mee in het selectieproces.

Hier ga je werken
NS HR en IT werken samen om een nieuw systeem te introduceren voor de HR basis administratie en bijbehorende HR processen. De belangrijkste verandering op dit moment is de migratie van ons legacy systeem (SAP-HCM) naar een cloud oplossing (SAP Succesfactors).

Tijdens het programma worden delen van het oude systeem overgezet naar SAP SuccessFactors. Eén van deze onderdelen is een zeer specifiek project waarbij een bestaande maatwerkoplossing voor het personeel (en gepensioneerden) waarin de reisadministratie wordt beheerd, over wordt gezet naar het interne NS Go platform. Dit veelzijdige project betreft niet alleen het inrichten van het NS Go platform op wet- en regelgeving van de NS, maar ook de technische realisatie, het inrichten van de service organisatie en de nieuwe beheerprocessen. 

Dit ga je doen
Voor dit specifieke project wordt een Verander Expert gezocht die helpt bij het vormgeven van de genoemde processen en het aansturen van het (technische) team. Jij bent verantwoordelijk voor het creëren van een nieuwe dienstverlening, het realiseren van de onderliggende infrastructuur en het implementeren van de nieuwe organisatie die faciliteert bij het onderdeel reisfaciliteiten. Je bevindt je in het midden van zowel IT als HR.
Jij als verander expert maakt deel uit een pool van verander experts / product owners die gezamenlijk het tweede plateau van het programma moeten weten te bouwen en in gebruik te nemen. 

Dit zijn de eisen

  • Een afgeronde HBO / WO opleiding (of aantoonbare vergelijkbare ervaring / opleiding)

  • Minimaal 7 jaar ervaring als projectleider in IT gerelateerde projecten waarbij je meerdere malen op het snijvlak tussen HR en IT hebt geopereerd 

  • Kennis en ervaring met Agile / Scrum projecten

  • Je hebt kennis van HR processen en HR IT systemen 

  • Kennis en ervaring met projecten binnen de sector vervoer is een pré

  • Kennis van SAP SuccessFactors is een pré

Op NS kun je rekenen
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 43 60 79 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Verander Expert die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.