thumbnail
thumbnail
Solution Architect Web frontend

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
36 Utrecht

Begindatum:

9 jan 2023

Einddatum:

8 jan 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

22 nov 2022

Inhuuropdracht

Functie/Opdracht: Solution Architect Web frontend
Locatie: thuiswerkplek/Utrecht
Startdatum: 9-1-2023
Einddatum: 8-1-2024

Optie op verlenging: Ja
Uren per week: 36
Uiterlijk aanbieden voor: Maandag 28-11-2022 09.00 
Selectiegesprekken zijn op: worden z.s.m. ingepland na de sluitingsdatum

Maximum tarief: 95,-
Let op: Bovenstaand maximum tarief is een maximaal all-in uurtarief, dus inclusief o.a. reiskosten en eventuele vergoedingen en inclusief de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex. Het door jou aangeboden tarief is bepalend bij de selectie van kandidaten en is indicatief, dit houdt in dat NS nog onderhandelt over tariefsverlaging.
___________________________________________________________________________________________________Daarom wil je als solution architect bij NS werken 
 • Werk voor een prachtige sector en draag bij aan de mobiliteit van Nederland. 
 • Verdiep je in de railsector en zet je diepgaande IT-kennis in binnen de architectuurdomeinen van Nederlands grootste vervoerder. 
 • Ga aan de slag in een Agile-omgeving waar je nauw samenwerkt met ontwikkelteams, andere architecten en met de business. 
 • Stap in de digitale wereld waar NS de komende periode enorm in gaat investeren en wil versnellen. 
 • We streven naar een dynamische en open tech-cultuur / een high performing organisatie 
 • We zijn het onderdeel ComIT binnen NS Reizigers, dat benadrukt dat we commercie en IT integraal in één organisatie besturen. 
 
Dit ga je doen als solution architect Front-end technologie 
 
Je gaat ons ontwikkelteams helpen om waardevolle en toekomstbestendige oplossingen te realiseren op basis van moderne technologie. Serverless op AWS is hierbij het uitgangspunt. Je kunt sparren met ontwikkelaars, los van specifieke frameworks of programmeertalen en ze te helpen goede keuzes te maken. Je focus is de web front end architectuur (waar je eigenaar van wordt) en werkt samen met de solution architect voor de NS App. 
 
Je houdt van samenwerken, sparren en leren. Je zoekt de verbinding met teams waarbij je ze maximaal in hun kracht zet. Niet alleen voor keuzes die ze in het hier en nu moeten maken, maar ook bij het in kaart brengen van technical debt en het vaststellen van werk wat uiteindelijk leidt tot verbeteringen in ons voortbrengingsproces. Je vertaalt hun expertise in architectuur die voor heel ComIT werkt.  
 
Hier ga je werken 
Ons hoofdkantoor in Utrecht is normaliter jouw thuisbasis, maar we werken ook een gedeelte van de week thuis. 
Je gaat werken bij het dynamische organisatieonderdeel ComIT, waar Commercie en IT op een agile wijze hand in hand samenwerken. Bij ComIT streven we naar excellent presteren en wendbaarheid. Continue leren, ontwikkelen en verbeteren door zowel ComIT als de medewerkers die er werken om zo in een voortdurend veranderende omgeving aan steeds veranderende behoeftes van onze reizigers te blijven voldoen. 
 
ComIT is een organisatieonderdeel van NS Reizigers. De focus van de activiteiten van NS Reizigers ligt op het realiseren van kwalitatieve vervoerscapaciteit, goede service en informatie, aantrekkelijke reisproducten, een hoogwaardig veiligheidsprofiel en de transformatie richting mobiliteitsaanbieder. In dit kader werken we binnen ComIT bijvoorbeeld aan producten als NS Flex en de NS Business Card en informatiediensten als NS.nl en de NS-app.  
 
Dit zijn de functie-eisen 
 • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van solution architectuur in online omgevingen
 • Je hebt actuele en aantoonbare ervaring met- en kennis van: 
 • Web Application frameworks, waarbij Angular een pré is 
 • Ontwerpen, deployen en beveiligen van content delivery (Akamai, AWS S3) 
 • CI/CD pipelines en geautomatiseerd testen van frontend- en overige componenten 
 • Het implementeren van klant authenticatie en autorisatie flows (CIAM) in front end kanalen 
 • API management en Cloud security 
 • TypeScript en NodeJS, waarbij daarnaast ook Java een pré is 
 • Ervaring met de transformatie naar - en continue verbeteren van DevOps processen is sterk aanbevolen.
 • Je opereert op het snijvlak van proces en techniek waarbij je de brug kunt slaan tussen de business wensen, (online) marketing, de ComIT referentiearchitectuur, externe beheerspartijen en de technische oplossingen. 
 • Je spreekt de taal van de business maar bent ook gesprekspartner voor informatie security, software engineers  en externe beheerspartijen Eis
 
Aanvullend: 
 • Communicatief ben je sterk en weet teams en stakeholders te verbinden 
  Je weet wat er komt kijken bij een digitale transformatie 
 • Je hebt een coachende houding en je helpt teams met het realiseren van een goede oplossing binnen de gestelde architectuur kaders 
 • Je hebt een Agile mindset, ervaring met SAFe is een pré 
 
Op NS kun je rekenen 
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.  

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Solution Architect Web frontend die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.