thumbnail
thumbnail
Solution architect Digital Marketing

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
36 Utrecht

Publicatiedatum:

22-11-2022

Sluitingsdatum:

28-11-2022

Begindatum:

09-01-2023

Einddatum:

08-01-2024

Inhuuropdracht

Functie/Opdracht: Solution architect Digital Marketing
Locatie: Utrecht/ hybride werken 
Startdatum: 9-1-2023
Einddatum: 8-1-2024

Optie op verlenging: Ja
Uren per week: 36
Uiterlijk aanbieden voor: maandag 28-11-2022 09.00 
Selectiegesprekken zijn op: worden z.s.m. ingepland na de sluitingsdatum

Maximum tarief: 95,-
Let op: Bovenstaand maximum tarief is een maximaal all-in uurtarief, dus inclusief o.a. reiskosten en eventuele vergoedingen en inclusief de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex. Het door jou aangeboden tarief is bepalend bij de selectie van kandidaten en is indicatief, dit houdt in dat NS nog onderhandelt over tariefsverlaging.
___________________________________________________________________________________________________In de beoordelingscriteria staat dat er alleen kandidaten mogen worden aangeboden die in loondienst zijn. Voor deze aanvraag mogen ook zelfstandig ondernemers en professionals worden aangeboden. 

Daarom wil je als solution architect bij NS werken 
 • Werk voor een prachtige sector en draag bij aan de mobiliteit van Nederland. 
 • Verdiep je in de railsector en zet je diepgaande IT-kennis in binnen de architectuurdomeinen van Nederlands grootste vervoerder. 
 • Ga aan de slag in een Agile-omgeving waar je nauw samenwerkt met ontwikkelteams, andere architecten en met de business. 
 • Stap in de digitale wereld waar NS de komende periode enorm in gaat investeren en wil versnellen. 
 • We streven naar een dynamische en open tech-cultuur / een high performing organisatie 
 • We zijn het onderdeel ComIT binnen NS Reizigers, dat benadrukt dat we commercie en IT integraal in één organisatie besturen. 
 
Dit ga je doen als solution architect Digital Marketing 
 
Binnen NS zijn we continu bezig met het verbeteren van de ervaring van reizigers. NS heeft zich ten doel gesteld een brede mobiliteitsaanbieder te worden en ons mobiliteitsaanbod in Nederland voor iedereen onder handbereik te brengen. Om deze transformatie te realiseren investeren we in het verbeteren van de digitale ervaring van onze reizigers, en investeren daarmee ook in een effectief en kwalitatief hoogwaardig IT landschap dat gebruik maakt van hedendaagse technologie en processen. 
 
Als solution architect digital marketing ga je aan de slag bij het cluster Reizigers. Je bent daar verantwoordelijk voor de architectuur van alle marketing gerelateerde processen en systemen, gebundeld in de domeinen inspiratie en activatie. Je maakt de vertaling van de referentie- en domeinarchitecturen zoals die op enterprise-niveau zijn ontworpen naar solution niveau en kaders voor de teams. Je zorgt met advies en begeleiding dat de teams weten wat ze op korte en lange termijn kunnen doen om hun producten optimaal af te stemmen op de behoefte van onze reizigers en de business. 
 
Ook heb je expertise en ervaring met informatiemodellering en heb je visie en kennis over de domein-overstijgende aspecten van onze technologie. Als architect zorg je ervoor dat de teams de business doelen kunnen vertalen in functionaliteiten binnen de kaders van NS, waarbij de procesketens vaak over meerdere teams heen vallen. 
 
Met jouw ervaring als solution architect digital marketing: 
 
 • Word je ingezet bij verschillende teams om de solution architecturen uit te werken binnen de gegevens kaders (Lange termijn roadmap, Domein architectuur en IT Architectuur); 
 • Werk je veelal een Solutions architectuur met betrekking tot de volgende systemen: 
 • Customer Data Platforms  
 • Omnichannel Content Platform 
 • Marketing automation platforms   
 • Web analytics tooling 
 • Draag je samen met enterprise- en solution architecten van het cluster en aanpalende domeinen zorg voor een goed ontwerp waarin proces, informatie en systemen op elkaar aansluiten. 
 • Borg je uiteraard ook dat de teams conform jouw ontwerp implementeren, bijvoorbeeld via het bijwonen van refinements. Je signaleert architectuurschuld en zorgt ervoor dat dit goed wordt belegd. Dankzij jouw integrale blik en technische kennis op gebied van architectuur en door ontwikkelaars gebruikte componenten ben jij van onschatbare waarde! 
 • Help je bij het formuleren van de architectural runway, de benodigde enablers (Non-functionals) en het plannen van lifecycle management voor technische componenten en borgt daarbij dat de oplossingen veilig en cyber secure zijn en voldoen aan AVG, waarbij voldaan wordt aan de NS-brede IT-, continuïteit- en security kaders. 
 
Hier ga je werken 
Ons hoofdkantoor in Utrecht is normaliter jouw thuisbasis, maar we werken ook een gedeelte van de week thuis. 
Je gaat werken bij het dynamische organisatieonderdeel ComIT, waar Commercie en IT op een agile wijze hand in hand samenwerken. Bij ComIT streven we naar excellent presteren en wendbaarheid. Continue leren, ontwikkelen en verbeteren door zowel ComIT als de medewerkers die er werken om zo in een voortdurend veranderende omgeving aan steeds veranderende behoeftes van onze reizigers te blijven voldoen. 
 
ComIT is een organisatieonderdeel van NS Reizigers. De focus van de activiteiten van NS Reizigers ligt op het realiseren van kwalitatieve vervoerscapaciteit, goede service en informatie, aantrekkelijke reisproducten, een hoogwaardig veiligheidsprofiel en de transformatie richting mobiliteitsaanbieder. In dit kader werken we binnen ComIT bijvoorbeeld aan producten als NS Flex en de NS Business Card en informatiediensten als NS.nl en de NS-app.  
 
Dit zijn de functie-eisen 
 • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van solution architecturen in digital marketing omgeving, bij voorkeur bij service-gerichte of commerciële organisaties. 
 • Je hebt actuele en aantoonbare ervaring met en kennis van: 
 • Digital Marketing specifieke oplossingen zoals campaign management, customer analytics tooling, customer data platforms, and concepts/platforms like data lake house, 360 customer view, and others… 
 • De huidige markt van (cloud-based) digital marketing oplossingen en ontwikkelingen in deze markt 
 • Het designen van Digital Marketing architecturen met bestaande en nieuwe technologie en oplossingen 
 
Je opereert op het snijvlak van processen en techniek en kunt de brug slaan tussen de business wensen van Marketing teams en de benodigde onderliggende (technische) IT oplossingen. Je spreekt de taal van de business, maar je bent ook gesprekspartner voor de teams die verantwoordelijk zijn voor de onderliggende IT-platformen. 

 
Aanvullend: 
 • Communicatief ben je sterk en weet teams en stakeholders te verbinden. 
 • Je hebt een coachende houding en je helpt teams met het realiseren van een goede oplossing binnen de gestelde architectuur kaders.
 • Je hebt een Agile mindset 
 • Kennis van architectuur binnen SAFe en Agile rollen komt goed van pas.
 
Op NS kun je rekenen 
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.  

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Solution architect Digital Marketing die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.