thumbnail
thumbnail
Scrum Master

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
36 Utrecht

Publicatiedatum:

23-11-2022

Sluitingsdatum:

28-11-2022

Begindatum:

01-12-2022

Einddatum:

31-05-2023

                                        ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????
Inhuuropdracht

Functie/Opdracht: Scrum Master
Locatie: Utrecht / Thuiswerken

Startdatum: 01-12-2022
Einddatum: 31-05-2023

Optie op verlenging: Ja
Uren per week: 36
Uiterlijk aanbieden voor: 28-11-2022 17:00 uur
Selectiegesprekken zijn op: in week 48/49
Maximum tarief: € 95,00
Let op: Bovenstaand maximum tarief is een maximaal all-in uurtarief, dus inclusief o.a. reiskosten en eventuele vergoedingen en inclusief de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex. Het door jou aangeboden tarief is bepalend bij de selectie van kandidaten en is indicatief, dit houdt in dat NS nog onderhandelt over tariefsverlaging.
___________________________________________________________________________________________________


Dit ga je doen
Als Scrum Master ben je een expert in het Agile gedachtegoed en het Scrum framework en zorg je dat zowel de teams als de omgeving van de teams naar een hoger volwassenheidsniveau worden gebracht. Je coacht het team, de Product Owner(s) en de organisatie. Je zorgt ervoor dat de multidisciplinaire teams zich continu blijven verbeteren en steeds effectiever kunnen worden. Je werkt samen met stakeholders, ontwikkelteams en andere Scrum Masters. Goed kunnen luisteren, helder communiceren en organisatiesensitiviteit zijn hierbij onontbeerlijk.
Je bent verbonden aan twee teams. Team Shift gaat het bestaande roostersysteem vervangen door een nieuw aan te schaffen systeem. Hiervoor moet het huidige team omgevormd worden tot een DevOps-team met NS-collega’s en medewerkers van de leverancier. Het andere team houdt zich bezig met een PoC in het planningsdomein en bestaat uit NS collega’s en medewerkers van een externe partner. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal laten presteren van deze scrum teams. Dit doe je door de scrum practises te waarborgen, afleidingen weg te nemen en de juiste coaching te geven waar iemand dit nodig heeft. Zo kan iedereen doen waar ze goed in zijn. En zie je verbeterkansen? Samen met de Product Owner en de ontwikkelteams zorg je voor een constant verbeterproces en bij grotere vraagstukken vertalen jullie dit samen door naar een advies.
Dankzij jouw enthousiasme en ervaring ben je van onschatbare waarde bij het o.a.;
• Meedenken en actief werken aan het verbeteren van het hele cluster.
• Coachen en ontwikkelen van de teams en hun Product Owners; je past je stijl en de instrumenten die je inzet aan op het volwassenheidsniveau van een team en de omgeving.
• Begeleiden van het team zowel in de agile manier van werken als in teamdynamiek.
• Transparant maken van en helpen bij het oplossen van belemmeringen, zodat de teams optimaal aan de sprintdoelen kunnen werken.
• Inzetten van jouw ervaring met modellen om forecast richting teams te kunnen bepalen en zodoende voorspelbaarheid en betrouwbaarheid te verhogen.


Hier ga je werken
IT Operatie is onderdeel van NS Groep. De focus van de activiteiten van NS Groep ligt op het realiseren van kwalitatieve vervoerscapaciteit, goede service en informatie, aantrekkelijke reisproducten en een hoogwaardig veiligheidsprofiel.
Het cluster Wendbare Logistiek, onderdeel van IT Operatie, zorgt voor de ontwikkeling en beheer van complexe IT-systemen die processen ondersteunen van de planning en bijsturing van materieel, de knooppunten, dienstregeling en treinpersoneel. Daarbinnen richt het domein Personeel zich specifiek op de IT ondersteuning voor de planning en bijsturing van het rijdend personeel.
In hartje Utrecht, op steenworpafstand van Utrecht Centraal, vind je ons hoofdkantoor waar beide teams werkzaam zijn. We willen alleen het beste voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Dit komt tot uiting in uitgebreide opleidingsmogelijkheden, ruimte voor kennisdeling, diversiteit aan projecten en mogelijkheid om flexibel te werken.


Dit zijn de eisen
• HBO+ werk- en denkniveau.
• Gecertificeerd Scrum Master, minimaal PSM II of gelijkwaardige werkervaring.
• Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als Scrum Master, waaronder ervaring met de toepassing van SAFe en het verhogen van het Agile volwassenheidsniveau van teams en organisaties.
• Je bent gericht op het realiseren van wezenlijke groei en ontwikkeling van teams en organisatie, waarbij je proactief en op basis van de Agile principes werkt.
• Je hebt ervaring met IT-implementaties en je weet je juiste acties in gang te zetten om teams en hun omgeving in beweging te krijgen.
• Je bent pragmatisch maar ook empathisch en hebt de nodige veranderkracht.
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Scrum Master die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.