thumbnail
thumbnail
Planner

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€70
36 Utrecht

Begindatum:

17 okt 2022

Einddatum:

16 okt 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

21 sept 2022


Inhuuropdracht

Functie/Opdracht: Planner
Locatie: Watergraafsmeer
Startdatum: 17-10-2022
Einddatum: 16-10-2023

Optie op verlenging: Ja
Uren per week: 36
Uiterlijk aanbieden voor: Selectiegesprekken zijn op: Maximum tarief: 70,-

Let op: Bovenstaand maximum tarief is een maximaal all-in uurtarief, dus inclusief o.a. reiskosten en eventuele vergoedingen en inclusief de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex. Het door jou aangeboden tarief is bepalend bij de selectie van kandidaten en is indicatief, dit houdt in dat NS nog onderhandelt over tariefsverlaging.
__________________________________________________________________________________________


Zo werkt het:
Je zorgt samen met je collega's dat het proces van plannen en toewijzen van werkpakketten optimaal verloopt. Hiermee draag je bij aan het leveren van veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige treinen. 
Als planner bereid je het werk voor de productie voor. Je houdt rekening met het materieel(trein), capaciteit en materiaal. Doordat jij dit goed inplant kunnen de monteurs het onderhoud uitvoeren op de treinen.

Activiteiten:
  • Hier gebeurt het:
    De afdeling Support Planning is verantwoordelijke voor alle werkprocessen rondom de planning en technische administratie van het onderhoudsbedrijf. Dit met als doel de dagelijkse productie zo optimaal mogelijk te kunnen realiseren. Deze processen worden bestuurd door jou als planner.


    Dit neem je mee:
    • Op NS kun je rekenen
      Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Planner die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.