thumbnail
thumbnail

Lead front-end developer

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
36 Utrecht

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

31 jul 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

11 jul 2024

Omschrijving van de opdracht

Startdatum: 1 augustus 2024
Einddatum: 1 augustus 2025
Locatie: Utrecht
Uiterlijk aanbieden: dinsdag 16 juli 2024 9.00
Selectiegesprekken: in week 30
Maximum tarief*: €95,-
*Let op: Bovenstaand tarief is een max. all-in uurtarief (incl. o.a. reiskosten, faciliteiten, eventuele vergoedingen en de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex, excl. btw). Het tarief weegt mee in het selectieproces.

Dit ga je doen - Daarom wil je als lead front-end developer bij NS werken

 • Je gaat aan de slag in een zelfsturend DevOps-team waarin je de vrijheid krijgt om op jouw manier te werken en waarin iedereen openstaat voor elkaars feedback.

 • Je draagt er met jouw werk aan bij dat we meer dan een miljoen mensen die dagelijks met de trein reizen snel kunnen informeren over actuele wijzigingen in de dienstregeling.

 • Je werkt mee aan vernieuwende oplossingen om de werking van een reisinformatieapplicatie in een complex IT-domein te verbeteren.

Dit ga je doen als lead front-end developer
Zorgen dat de mensen van het Operationeel Controle Centrum Rail (OCCR) over een applicatie met een makkelijk bruikbare interface beschikken. Een app waarmee zij snel via verschillende kanalen wijzigingen in de dienstregeling kunnen communiceren met iedereen die op dat moment met de trein reist. Daar doe jij het voor als DevOps front-end developer bij de Reisinformatie Service Organisatie van de NS in Utrecht. Denk aan wijzigingen zoals een trein die op een ander perron aankomt. Of een vertraging om wat voor reden dan ook. Belangrijke informatie voor veel reizigers die zij dankzij de app terugvinden op de borden op stations, via 9292 en via andere online kanalen.

Samen met je collega’s van team User Interface werk je in sprints van twee weken aan wijzigingen en vernieuwingen in de graphical user interface. Daarbij krijg je veel vrijheid om met nieuwe voorstellen te komen en op jouw manier te werken. We zijn onderdeel van een grote keten, maar kunnen supersnel afstemmen, ontwikkelen en releasen. Daarmee maken we écht het verschil voor de gebruikers van de applicatie en dus voor de treinreizigers in Nederland. Extra leuk is dat je in ieder geval een keer in de zes weken met een of meer collega’s de review op locatie doet (het OCCR zit vlak bij ons kantoor). Daar krijg je pas echt een goed beeld van waar je het allemaal voor doet. Dankzij jouw ervaring als front-end developer en drive om te verbeteren ben je van onschatbare waarde bij:

 • Het beheer, de vernieuwing en innovatie van een belangrijke reisinformatieapplicatie.

 • De daily’s, refinements en reviews voor elke sprint. Ongeveer een keer in de zes weken ben je sprintverantwoordelijke. Dat betekent dat je alle bijbehorende meetings organiseert, de teammailbox beheert en de review op locatie verzorgt.

 • Het komen tot oplossingen voor een zo gebruiksvriendelijk en intuïtief mogelijke user interface die onderdeel is van een complex IT-domein.

 • Het uitdragen van best practices binnen het team, richting cluster, de engineering community en architectuur.

 • Adviseren over te kiezen/ gekozen oplossingen aan stakeholders, zoals productowners, IT-lead, architecten en andere engineers.

 • Bewaken van de kwaliteit van opleveringen en proactief handelen in het continu verbeteren binnen het team en richting het cluster.

Hier ga je werken
Je gaat aan de slag in team User Interface, een van de negen DevOps-teams binnen de afdeling Reisinformatie Service Organisatie. In het team werk je samen met een product-owner, UX-designers, een testautomatiseerder, vier collega-front-end developers en een scrummaster. We zorgen samen voor een fijne en veilige werkomgeving waarin iedereen zijn mening mag en durft te geven. En allemaal staan we open voor elkaars feedback, suggesties en ideeën. Elke dinsdag en donderdag werken we samen op kantoor. Bijpraten onder het genot van koffie is dan zeker zo belangrijk als het werk. Sowieso vinden we het gezellig om af en toe samen leuke dingen te doen. Zoals een avondje in de jeu-de-boulesbar in Utrecht of samen online een spelletje spelen.

Dit zijn de eisen

 • Je hebt minimaal HBO-werk- en -denkniveau in een relevante richting, zoals informatica.

 • Je hebt minimaal vier jaar ervaring met Angular, REST API’s en Material Design.

 • Je hebt ervaring met continuous deployment and integration.

 • Je pakt als vanzelfsprekend de verantwoordelijkheid voor opdrachten en wilt zaken continu verbeteren.

 • Je hebt aantoonbare ervaring als bijv. lead DevOps front-end developer.

 • Je kunt jezelf op een positieve manier presenteren, bent bewust van eigen gedrag en hebt aandacht voor andermans gevoelens.

 • Je bent leergierig en wilt je verdiepen in voor jou nieuwe tooling, technieken, platforms en standaarden; wij werken onder meer met NGXS/NGRX, Cypress.io, Nx, Azure en Swagger/OpenAPI.

Op NS kun je rekenen
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 / britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Britt Emmen
Britt Emmen
Opdracht Adviseur

Ben jij de Lead front-end developer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.