thumbnail
thumbnail

Fullstack Developer - “Knoop Planbord”

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
36 Utrecht

Begindatum:

29 jul 2024

Einddatum:

28 jul 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

8 jun 2024

Omschrijving van de opdracht

Startdatum: 29 juli  2024
Einddatum: 28 juli 2025
Locatie: Utrecht/ thuis
Uiterlijk aanbieden: 12 juni 15:00
Selectiegesprekken: zo snel mogelijk
Maximum tarief*: €95,-
*Let op: Bovenstaand tarief is een max. all-in uurtarief (incl. o.a. reiskosten, faciliteiten, eventuele vergoedingen en de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex, excl. btw). Het tarief weegt mee in het selectieproces.

Dit ga je doen als Fullstack Developer "Knoop Planbord"
Samen met je teamgenoten werk je aan de applicatie “KnoP”: dit Knoop Planbord is nieuwe software waarmee planners de planningen gaan maken voor de rangeer- en opstelterreinen (de “knopen”). In KnoP kunnen de planners onder meer een uitgebreide set inputdata ophalen en muteren, het externe planningsalgoritme aanroepen, en de gemaakte plannen visualiseren, beoordelen en indien nodig aanpassen.

De planningssoftware bestaat momenteel uit 3 componenten: KnoP zelf, het planningsalgoritme en de data-interface. Zowel KnoP als de data-interface worden gebouwd in jouw team van 12 personen (6 developers waaronder jij, business consultant, testautomatiseerder, tester, UX, PO en scrummaster). We draaien in scrumverband in driewekelijkse sprints, met daarnaast regelmatige momenten om af te stemmen met het team dat aan het planningsalgoritme werkt. Onze samenwerking is onze kracht en we blijven daarin continu verbeteren. Ook jij draagt daaraan bij: jouw instelling is flexibel en pragmatisch maar je verliest daarmee niet je kritische blik.

Het planningsalgoritme en de data-interface zijn C# apps op Azure. Automatisering van de uitrol doen we met Bicep. KnoP zelf zijn we 4 jaar geleden gestart als een (C#/.NET) Windows Desktop applicatie en we zijn inmiddels bezig om hier een web-applicatie van te maken. Daarom tref je momenteel in de front-end een mix aan van WPF/XAML en React. Jouw inzet gaat deze transitie helpen versnellen. Het liefst breng jij daarom ook  Blazor WebAssembly ervaring mee, naast algemene web developement kennis (HTML,CSS,JavaScript/TypeScript).

Je werkt samen met je teamgenoten deels aan het toevoegen van nieuwe functionaliteiten, en deels aan het opnieuw implementeren van bestaande componenten in web technologie. Deze her-implementatie is geen direct “poorten”: je zal de huidige werking en datamodellen moeten begrijpen om ze samen met de UX designer zowel technisch, grafisch en functioneel opnieuw vorm te geven.

Hier ga je werken
Je bent werkzaam in het domein "Knoop en Service". Wij ontwikkelen IT-systemen voor de planningsafdeling die de logistieke puzzels op de rangeer- en opstelterreinen oplost. Samen zorgen we ervoor dat alle 750 treinen ’s nachts kunnen worden opgesteld, en ‘s ochtends op de juiste plaats en tijd klaarstaan voor de reiziger: schoongemaakt, nagekeken, en technisch onderhouden. Om dit te bewerkstelligen zijn duizenden rangeerbewegingen nodig, verdeeld over de 32 locaties (knopen). Bij het oplossen van deze bedrijfskritische en complexe puzzel moet rekening gehouden worden met vele randvoorwaarden, zoals veiligheid en personeelsinzet.
In het initiatief “KCPK” (Kortcyclisch Plannen op de Knoop) werken we aan het automatisch genereren van deze knoopplanningen. Ons doel is om de planningsafdeling te helpen om het maken van de planning steeds korter voor uitvoering te laten plaatsvinden, zodat we beter kunnen inspelen op wijzigingen of verstoringen.

Dit zijn de eisen

  • Universitair werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring als softwareontwikkelaar.

  • Aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van (niet triviale) C#/.NET web-applicaties in een productie setting. Je hebt daarin ook bijgedragen aan het opzetten van de front-end (React of Blazor).

  • In staat (en gewend) om in samenwerking met UX de designs uit Figma om te zetten in gebruiksvriendelijke implementaties.

  • Ervaring met Blazor WebAssembly is een pré.

  • Ervaring met protocol buffers is een pré.

  • Ervaring met Git; kennis van conventional commits; ervaring met Azure DevOps / pipelines is een pré.

  • Je communiceert effectief met mensen uit diverse disciplines. Je bent sterk in het geven en ontvangen van feedback (zowel technisch inhoudelijk als persoonlijk) en bent gewend deze voortvarend om te zetten in concrete verbeteringen.

  •  Je bent blij in een scrum team (en een scrum team is blij met jou)

Op NS kun je rekenen
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Fullstack Developer - “Knoop Planbord” die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.