thumbnail
thumbnail
Bloomreach Developer

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€90
36 Utrecht

Publicatiedatum:

25-11-2022

Sluitingsdatum:

01-12-2022

Begindatum:

09-01-2023

Einddatum:

09-06-2023
 

Inhuuropdracht
 
Functie/Opdracht: Bloomreach Developer
Locatie: Utrecht
Startdatum: 9-1-2023
Einddatum: 9-6-2023

Optie op verlenging: Ja 
Uren per week: 24-36 uur per week
Uiterlijk aanbieden voor: donderdag 1 december 09.00
Selectiegesprekken zijn op: 7, 8, 12 en 14 december

Maximum tarief: 90,-
 
Let op: Bovenstaand maximum tarief is een maximaal all-in uurtarief, dus inclusief o.a. reiskosten en eventuele vergoedingen en inclusief de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex. Het door jou aangeboden tarief is bepalend bij de selectie van kandidaten en is indicatief, dit houdt in dat NS nog onderhandelt over tariefsverlaging.
___________________________________________________________________________________________________

 
 1. Zo werkt het
Als Bloomreach Developer heeft jouw werk direct impact op onze reizigersbeleving en klanttevredenheid. Samen met het team zorg jij ervoor dat onze reizigers voor alle informatie en service terecht kunnen op NS.nl. Je hebt een belangrijke rol in het ontwikkelen van het CMS van NS.nl. Je vertaalt functionele wensen van stakeholders naar concrete technische oplossingen. Ook spar je met andere specialisten over verbeterinitiatieven van het CMS, waaronder de op termijn beoogde vervanging van brXM door een nieuw CMS. Tot slot beheert dit team ook een AWS Front-end Platform waarmee andere teams hun applicaties op ns.nl kunnen publiceren. Dit doe je in een Scrum Team, samen met een Product Owner en een Scrum Master. Het team werkt vrijwel volledig remote en is gemiddeld 1 á 2 dagen per maand op kantoor voor bijvoorbeeld een workshop of teamlunch.
Je belangrijkste werkzaamheden als Bloomreach Developer zijn:
 • Je ontwikkelt en beheert het CMS op basis van gewenste functies vanuit stakeholders. Ontwikkeling en onderhoud vindt plaats in brXM (Bloomreach eXperience Manager)
 • Onderhoud en doorontwikkeling van de zoekfunctionaliteit op NS.nl (Angular)
 • Onderhoud en doorontwikkeling AWS Front-end Platform NS.nl. Relevante technologieën daarbij zijn CDK, S3, CloudFront, Node.js Lambda@Edge, Java Lambda en CloudWatch.
 • Onderhoud en doorontwikkeling KTO Webhook (AWS Typescript Lambda)
 • Onderhoud Registratie ketendienst en contactvoorkeuren. (Wicket)
 1. Hier gebeurt het
De werkzaamheden spelen zich af binnen NS IT en specifiek binnen Commercie & IT (ComIT). Binnen ComIT werken we bijvoorbeeld aan informatiediensten als NS.nl en de Reisplanner en onderhouden we de Kaartverkoopautomaat, Baliesystemen, de poortjes en paaltjes.
De afdeling binnen ComIT waar je terecht komt werkt voornamelijk voor het cluster NS Reizigers. Het cluster Reizigers bestaat uit circa 15 Scrumteams, die cross-functioneel zijn. Deze Scrumteams zijn in een complex IT-landschap met veel ketenafhankelijkheden en stakeholders verantwoordelijk voor de bouw en het onderhoud van nieuwe functionaliteiten voor klantcontactkanalen op de website, station en in de app, op basis van de door de Product Owner vanuit de business geprioriteerde Product Backlog.
 
 
 1. Dit neem je mee
Om succesvol te zijn in deze functie beschik je in ieder geval over het volgende:
 • Je hebt HBO niveau, bij voorkeur Informatica of een gerelateerde studie
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan als Bloomreach Developer of een vergelijkbare rol
 • Je hebt werkervaring opgedaan:
  met complexe web landschappen
  met Scrum en Agile ontwikkelen
  met Bloomreach Experience Manager (versie 12 of hoger)
  met Java, HTML/JSP, Maven, GIT, Spring en REST.
  met het werken in een Continuous Integration of Continuous Delivery omgeving
Onderstaande kennis en expertise zijn een pré, en niet direct vereist. Je zult er wel mee in aanraking komen en je staat ervoor open om met deze technologieën te gaan werken:
 • CSS, Javascript en Typescript
 • Angular 2 of hoger en Wicket
 • Azure DevOps, Jenkins en Bitbucket
 • Test automatiseren d.m.v. Selenium Webdriver, Saucelabs en Applitools
 • AWS en Kubernetes
 • Linux
Verder herken je jezelf in het volgende:
 • Je hebt een echte hands-on mentaliteit: je weet van aanpakken en laat niet zomaar los wanneer je aan iets begonnen bent;
 • Ondanks remote werken ben je wel een teamplayer en onderhoud je frequent contact met andere teamleden via tools als Slack en Microsoft Teams.
 • Je bent daadkrachtig en je vindt het leuk om zelf binnen NS collega’s op te zoeken die jou kunnen helpen. Je laat je daarbij niet ontmoedigen als je een keer nee hoort.

Op NS kun je rekenen
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.
 ???????

???????

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Bloomreach Developer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.