thumbnail
thumbnail

Jobcoach inburgering

Laborijn

Terborgseweg 106, 7005 BC Doetinchem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 80,00
24-28 uur Gelderland

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

1 nov 2024

Uren per week:

24-28 uur

Publicatiedatum:

2 feb 2024

Omschrijving van de opdracht
Het doel van de Wet inburgering is dat inburgeraars zo snel mogelijk volwaardig meedoen in Nederland, het liefst via (betaald) werk. De Wet inburgering kent een duale insteek, waarbij inburgeraars de Nederlandse taal leren op het voor hen hoogst haalbare niveau en dit hand in hand gaat met participatie. Iedere inburgeraar wordt een inburgeringstraject op maat aangeboden. Een traject bestaat altijd uit één van de leerroutes en een participatietraject. De jobcoach inburgering begeleidt de inburgeraars met het doel hen te laten uitstromen naar alle vormen van (arbeids)participatie.  De jobcoach inburgering is ondernemend en inspirerend en in staat om samen met het team inburgering alle andere vakgroepen binnen de organisatie verder te helpen met het doel gezamenlijk inburgeraars te ondersteunen.

Verantwoordelijkheden
Zie hiervoor bij opdrachtomschrijving.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 maart 2024 tot en met 1 oktober 2024 voor 24 tot 28 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  • Kennis van de nieuwe Wet inburgering, Participatiewet en relevante regelingen - Ervaring met het ontwikkelen van en het geven van trainingen en voorlichting aan zowel inburgeraars als externe partijen waar de (arbeids)participatie ingevuld kan worden - Affiniteit met de doelgroep inburgeraars en in staat maatwerk te leveren in de begeleiding - Bij voorkeur Arabisch sprekend

  • HBO werk- en denkniveau NOLOC gecertificeerd

Wensen

  • Opleiding en specifieke kennis zoals onder eisen vermeld (40%)

  • Ervaring met begeleiden van inburgeraars (40%)

  • Ervaring met het ontwikkelen van en het geven van trainingen en voorlichting aan groepen (20%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Jobcoach inburgering die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.