thumbnail

Online Redacteur MKB Digitaal

Kamer van Koophandel

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

ACTIEF

Publicatiedatum:

15-01-2022

Sluitingsdatum:

24-01-2022

Begindatum:

01-02-2022

Einddatum:

01-08-2022
70
32 Zuid-Holland
KVK werkt samen met (overheids)partners en branchepartijen als MKB Nederland en INretail aan een nationaal programma ‘Digitaal MKB’. Met als doel de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf (mkb) te stimuleren om een digitale stap te maken vanuit een scan, een advies en een subsidie. Deze scan geeft een persoonlijk inzicht voor de mkb-ondernemer en advies naar een volgende digitaliseringsstap. Een eerste oplevering van de scan/routekaart binnen deze pilot zal naar verwachting in maart 2022 zijn. We zijn hiervoor onder meer op zoek naar een gedreven online redacteur met ervaring in het schrijven van beknopte content via een beslisstructuur (gebruikersflow).

Let op: de voorlopige inschatting van een tijdsplanning voor deze opdracht is als volgt: de eerste 10 weken werk je ca. 32 uur per week. De 15 weken daarna werk je ca. 8 uur per week. Dit kan variëren en zal tegen die tijd bekend worden en onderling afgestemd worden.
Optie verlenging van 3 x 6 maanden waarbij inspanning kan variëren in periodes van (minder dan) 8 uur per week tot 32 uur per week.

Wat ga je doen?
• Het realiseren van alle copy in de scan: de formulering van de vragen en toelichtingen, adviezen en tevens het realiseren van zo’n 70 korte artikelen over deeloplossingen (wat, hoe en waarom) met doorverwijzingen;
• Verzamelen van relevante feitelijke informatie en bestaande KVK-artikelen om in de teksten op te nemen;
• Projectmatig werken met verschillende (overheids)partners;
• Periodieke afstemming met ontwikkelaars, contentmanager en projectmanager;
• In een iteratief proces bouw je aan contentpages aan een scan/routekaart.

Wat vragen wij?
• Een afgeronde HBO- of WO-studie richting journalistiek en schrijfvaardigheid op B1-niveau;
• Aantoonbare ervaring met het schrijven van beknopte content in een taakgerichte omgeving (funnels en flows);
• Ervaring met projectmatig werken waarbij je als contentspecialist schakelt met overheidsorganisaties en partners, waaronder MKB Nederland en INretail;
• Ervaring met het werken in/met Betty Blocks of een soortgelijk no-code softwareplatform;
• Ervaring met seo/Google Analytics;
• Affiniteit met ondernemers en ondernemen, bij voorkeur binnen het MKB.

Kandidaatomschrijving

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Creativiteit
Bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.

Kwaliteitsgericht
Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Deskundigheid
Het ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

Overzicht
Overziet de delen en het geheel van ontwikkelingen, vraagstukken, gegevens, opdrachten en projecten en begrijpt hoe deze elementen met elkaar samenhangen. Kan dit inzicht op effectieve manier vertalen naar handelen.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Interviewplanning

Start publicatie tender: 14-01-2022

Sluiting inschrijving tender: 24-01-2022

Cv beoordeling: 24-01-2022

Gesprekken: tussen 26-01-2022 en 28-01-2022

Gunningsbesluit: 28-01-2022

Voorlopige gunning: 28-01-2022

Startdatum: 01-02-2022

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79620000-6 - Diensten voor de terbeschikkingstelling van personeel, met inbegrip van tijdelijk personeel

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Online Redacteur MKB Digitaal die deze organisatie zoekt?