thumbnail
thumbnail
Microsoft 365 Consultant

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
95
40 Zuid-Holland

Begindatum:

11 okt 2023

Einddatum:

11 apr 2024

Uren per week:

40

Publicatiedatum:

12 sept 2023

Omschrijving van de opdracht
Het team Modern Workplace biedt KVK collega's moderne middelen zodat er overal en ten alle tijden productief (samen) gewerkt kan worden. Voor het verder uitbouwen van de dienstverlening is het team Microsoft 365 op zoek naar een Microsoft 365 Consultant.

Wat ga je doen?
Als Microsoft 365 consultant ga je iedere maand samen met het team naar Microsoft om de nieuwe technologieën en features te bespreken. Deze voeg je toe aan de roadmap. Iedere sprint werk je met het team om de roadmap te realiseren en de features toe te voegen aan het KVK-ecosysteem. Je doet dit samen met 5 Microsoft 365 collega's, een PO en een SM. Tijdens de sprint vertaalt je ook functionele eisen naar designs en beheer je de Microsoft 365-producten.

Wat vragen wij?
Wij zijn op zoek naar iemand met minimaal 5 jaar ervaring met de Microsoft 365-suite in een enterprise omgeving. Daarbij is het van belang dat je kennis & ervaring hebt met implementatie, adoptie & beheer van de gehele suite. Powershell scripting en automation kennen geen geheimen.Je neemt een coördinerende rol binnen het team als het gaat om kennisoverdracht & -borging van de werkzaamheden. Je weet vraagstukken in de organisatie op te lossen of te verbeteren middels functionaliteiten binnen de microsoft suite. Daarnaast draag je de principes van Modern Workplace uit aan de staande organisatie en weet je deze bij de implementatie. Kennis van en ervaring met adoptie van Microsoft producten is een pré.

Kandidaatomschrijving

Overtuigingskracht
Is in staat draagkracht te creëren en weet anderen ertoe te brengen een standpunt, idee, advies of plan te accepteren en/of over te nemen.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Coachen
Is gericht op het ontwikkelen van de competenties van anderen door middel van het geven van opbouwende feedback, inzicht, tips en handvatten. Biedt ruimte en begeleiding.

Overzicht
Overziet de delen en het geheel van ontwikkelingen, vraagstukken, gegevens, opdrachten en projecten en begrijpt hoe deze elementen met elkaar samenhangen. Kan dit inzicht op effectieve manier vertalen naar handelen.

Visie
Vormt zich een beeld van de huidige situatie en relevante toekomstige ontwikkelingen en vertaalt deze in beleid op lange termijn voor de organisatie.

Impact
Maakt een vertrouwenwekkende en positieve indruk op anderen en weet deze te handhaven.
Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Microsoft 365 Consultant die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.