thumbnail

IT Solution Architect Registers

Kamer van Koophandel

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

ICT VERLOPEN

Publicatiedatum:

11-01-2022

Sluitingsdatum:

20-01-2022

Begindatum:

07-02-2022

Einddatum:

07-02-2023
100
40 Zuid-Holland
De Kamer van Koophandel voert een digitaliseringsstrategie waarbij de dienstverlening op alle vlakken wordt gedigitaliseerd. Daarom is het continu nodig om veranderingen door te voeren in het IT-landschap en processen. Deze veranderingen worden onder architectuur doorgevoerd. Deze veranderingen en het beheren daarvan worden per Group uitgevoerd. Voor de Group Zorgeloze Ondernemer zoeken wij een ervaren IT Solution Architect die ons kan helpen met onze missie zodat ondernemers moeiteloos hun zaken met de KVK kunnen regelen en zorgeloss kunnen ondernemen.

Als Solution Architect lever je zelfstandig solution architecturen op, dat betrekking heeft op functionaliteiten t.b.v. opgave verwerking voor het Handelsregister, UBO en LEI, export documenten en koppelvlakken met o.a. Notarissen. Je hebt ruime ervaring in het opstellen van solution architecturen voor web based platformen, API management en zaakgericht werken.Je houdt actief op de hoogte van opkomende technologieën. Je stemt in eerste instantie goed af met de domeinarchitect(en) waar de betreffende solution zal worden gebruikt maar ook met andere collega-architecten in andere disciplines. Je haalt actief informatie op, stemt deze met verschillende stakeholders af en weet deze om te zetten in een gedragen oplossing.

Je hebt minimaal een opleiding HBO Informatica, met de nadruk op Architectuur en ervaring met het opstellen van Solution Architecturen om bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen van KVK. De omgeving waarin je terecht komt richt zich op oplossingen voor Online omgevingen waar de ondernemer zijn zaken kan regelen als een back office omgeving waar web based applicaties gebruikt worden met heel veel koppelvlakken en integratievraagstukken. Architectuur zie jij als stuurinstrument voor het realiseren van doelstellingen van KVK en je weet dat op overtuigende wijze uit te dragen. Je beschikt dan ook over uitstekende communicatieve– en adviesvaardigheden.Je kunt makkelijk schakelen met de verschillende disciplines binnen en buiten IT en weet doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe te werken.

Kandidaatomschrijving

Creativiteit
Bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.

Initiatief
Reageert proactief door zaken in gang te zetten.

Klantgerichtheid
Signaleert, onderzoekt en gaat binnen de eigen mogelijkheden in op de wensen en behoeften van de interne klanten (collega's van eigen en andere afdelingen) en externe klanten om deze tevreden te stellen. Servicebereidheid en klanttevredenheid staan voorop.

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Resultaatgericht
Werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Interviewplanning

Start publicatie tender: 10-01-2022

Sluiting inschrijving tender: 20-01-2022

Cv beoordeling: 20-01-2022

Gesprekken: tussen 24-01-2022 en 28-01-2022

Gunningsbesluit: 28-01-2022

Voorlopige gunning: 28-01-2022

Startdatum: 07-02-2022

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79620000-6 - Diensten voor de terbeschikkingstelling van personeel, met inbegrip van tijdelijk personeel

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de IT Solution Architect Registers die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.