thumbnail

Growth Engineer

Kamer van Koophandel

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

Overig ACTIEF

Publicatiedatum:

06-01-2022

Sluitingsdatum:

17-01-2022

Begindatum:

01-02-2022

Einddatum:

01-08-2022
90
40 Zuid-Holland
Online en web zijn belangrijke pijlers van de toekomst van KVK. Gezien het grote belang van online voor KVK vindt een groot deel van de online ontwikkeling plaats binnen de organisatie van KVK zelf. KVK werkt in Scrum teams aan de ontwikkeling van online diensten, apps, informatie en campagnes voor ondernemers. Om onze online marketing verder te optimaliseren, zijn we op zoek naar jou.Voor onze online marketing starten we een klein maar sterk team om onze online marketing snel en professioneel

Wat ga je doen?
Je helpt onze online marketeers hun ideeën vertalen naar een interactief concept of campagne op kvk.nl. Je ontwerpt hiervan de interactie en brengt deze ook zelf snel en professioneel tot leven in html/css. Je denkt hierbij ook aan animatie / micro-interacties en toegankelijkheid, om zoveel mogelijk ondernemers een geweldige user experience te bieden.Je bent ook de spil tussen de interne stakeholders, techniek en de gebruiker, dus denk je naast usability ook na over conversie en overleg je met de back-end developer over de beste manier om de door jou bedachte interfaces te implementeren. Als vanzelfsprekend volg je de online (design) trends en deel je kennis en ideeën met je collega’s.

Wat vragen wij?
Werk- en denkniveau op hbo niveau en minimaal 3 jaar werkervaring met online interaction design en front-end development. Het is een pre als je in de afgelopen 2 jaar gewerkt hebt bij of voor een online / design / reclame bureau en je in staat bent om volgens die kwaliteits- en tijdmaatstaven te ontwerpen. Je hebt het vermogen om een marketingvraagstuk in no-time om te zetten in ontwerp en daarna in responsive html/css/js. Je hebt een goed oog voor user experience en interactie. Je komt zelf met praktische oplossingen voor interactie en user experience uitdagingen. Je hebt ervaring met Sketch. Een aansprekend portfolio met je interaction design / front-end werk, vooral campagnesites, is een pre.

Kandidaatomschrijving

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Verantwoordelijkheid nemen.
Heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Is aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties.

Coachen
Is gericht op het ontwikkelen van de competenties van anderen door middel van het geven van opbouwende feedback, inzicht, tips en handvatten. Biedt ruimte en begeleiding.

Deskundigheid
Het ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

Initiatief
Reageert proactief door zaken in gang te zetten.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Interviewplanning

Start publicatie tender: 06-01-2022

Sluiting inschrijving tender: 17-01-2022

Cv beoordeling: 17-01-2022

Gesprekken: tussen 19-01-2022 en 21-01-2022

Gunningsbesluit: 21-01-2022

Voorlopige gunning: 21-01-2022

Startdatum: 01-02-2022


Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79620000-6 - Diensten voor de terbeschikkingstelling van personeel, met inbegrip van tijdelijk personeel

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Growth Engineer die deze organisatie zoekt?