thumbnail
thumbnail

2 x Medior test engineer

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
85
40 Zuid-Holland

Begindatum:

1 nov 2023

Einddatum:

30 apr 2024

Uren per week:

40

Publicatiedatum:

19 sept 2023

Omschrijving van de opdracht
Wij zijn op zoek naar 2 medior test engineers. Eén test engineer voor deta-vast, waarbij je na 6 maanden detachering in vaste dienst treedt bij KVK. En de tweede test engineer tijdelijk tot 1 mei 2024, met optie op verlenging van 1 x 6 maanden.

De missie van KVK is om onmisbaar te zijn voor veilig én verantwoord zakendoen in Nederland. We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. Onze dienstverlening is gericht op digitaal gemak, simpelheid en snelheid, met persoonlijke aandacht daar waar gewenst of nodig. We beheren onder andere het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers.

Als ervaren tester in automatisering ben jij een meester in het identificeren, plannen en uitvoeren van tests. Binnen een scrumteam bewaak jij de kwaliteit van onze producten. Jouw expertise is in alle vormen terug te zien! Door jouw persoonlijkheid en ervaring maak jij het verschil en draag je bij aan het waarmaken van onze ambities!

Team UBOriginals werkt aan het UBO-register, waarin uiteindelijk belanghebbenden van organisaties worden vastgelegd. Dit register speelt een rol in het voorkomen van witwassen en terrorismefinanciering. Wij focussen ons op de applicaties waarmee onze KVK-collega's hun UBO-gerelateerde taken uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van opgaven en het beoordelen van discrepantiemeldingen vanuit banken. Je komt terecht in een volwassen agile team. We werken op moment twee dagen per week op kantoor in Utrecht en de rest vanuit huis. Aangezien we de spin in het web van het UBO-landschap zijn, werken we ook veel samen met andere teams. Op dit moment bereiden we ons voor op nieuwe wetgeving die zal gaan bepalen wie onder welke voorwaarden de informatie in het UBO-register nog mag raadplegen.

Als team zijn we op zoek naar enthousiaste en leergierige testers die zin heeft om de armen uit de mouwen te steken. Communicatie binnen en buiten het team is zeer belangrijk. Jij hebt zin om jezelf uit te dagen en veel te leren en je krijgt daarbij ondersteuning van je teamleden.

Voor de deta-vast medior test engineer:

Wat we jou bieden
Je wordt in de eerste instantie ingehuurd voor 1000 declarabele uren / 6 maanden. Vanaf 1 mei 2024 kom jij in dienst bij KVK. Een uitdagende functie binnen een landelijke organisatie die een grote transformatie doormaakt en maatschappelijk relevant is. Een functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Met veel ruimte en vrijheid om zelfstandig te handelen en tot mooie resultaten te komen. Wat we jou verder te bieden hebben:

 • Een fulltime functie met een passend salaris ARAR schaal 11 - min. € 3809,12 en max. € 5809,32 bij 40 uur

 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

 • Het tarief is all-in inclusief reiskosten. Er zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar.

Kandidaatomschrijving

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

Initiatief
Reageert proactief door zaken in gang te zetten.

Creativiteit
Bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Eisen

 • Kandidaat heeft minimaal HBO werk- en denkniveau

 • Kandidaat heeft een afgeronde opleiding Informatica of vergelijkbaar

 • Kandidaat heeft actuele kennis van (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare recente ervaring met testautomation

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) aantoonbare ervaring met testen van Java web applicaties (frontend en backend)

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) aantoonbare ervaring met testen van REST API's

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) aantoonbare ervaring met automatiseren van testgevallen met Cucumber

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) aantoonbare ervaring met scripting en databases (SQL)

 • Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) aantoonbare ervaring met Docker containers

Gunningscriteria

 • Kandidaat is in bezit van een certificaat voor ISTQB® en/of TMap NEXT® en/of Agile Tester

 • Kandidaat heeft ... jaar aantoonbare ervaring met Wiremock

 • Kandidaat heeft ... jaar aantoonbare ervaring met CI/CD-pipelines

 • Kandidaat heeft ... jaar aantoonbare ervaring met ontwikkelen in Java

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 43 60 79 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de 2 x Medior test engineer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.