thumbnail
thumbnail
Senior Software Engineer

Hofstraat 110, 7311 KZ Apeldoorn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
36-40 Gelderland

Begindatum:

2 jan 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

36-40

Publicatiedatum:

7 nov 2022

Omschrijving Beheer en Ontwikkeling IT
Waar loopt de grens tussen uw tuin en die van uw buurman? En welk vastgoed is van wie? Het Kadaster registreert van al het vastgoed (grond en gebouwen) in Nederland wie welke rechten heeft. We hebben heel veel data over alles onder, op en boven de grond en willen maximale waarde halen uit deze data. Naast onze wettelijke taak, beheert het Kadaster ook voorzieningen van andere organisaties, de Landelijke Voorzieningen. Zo beheren wij onder andere de WOZ Landelijke Voorziening en de Basisregistratie Adressen en gebouwen (BAG): alle adressen en gebouwen in Nederland, zoals bouwjaar, oppervlakte, gebruiksdoel en locatie op de kaart. 

Binnen Beheer en Ontwikkeling IT werken we met Scrum en DevOps en zijn de teams integraal verantwoordelijk voor de volledige technische dienstverlening, van idee tot productie. Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer. Richtlijn vanuit het Kadaster is dat je twee dagen per week op kantoor de Brug in Apeldoorn werkt, welke dagen dat zijn stem je af met je team.

Om even je zinnen te verzetten kan je hier met je teamgenoten een potje tafeltennis spelen, gamen of met de 3D printer een ontwerp realiseren.

Omschrijving project waarbinnen de inhuurkracht te werk wordt gesteld:

Het team DHUB is op zoek naar een Senior Software Engineer.

Data Hub vervult een belangrijke rol in de ambitie van het Kadaster om geo-informatie altijd en overal beschikbaar te maken. De Data Hub is een multi-tenant platform, waarop diensten hun objectenregistraties op een hoogwaardige manier kunnen beheren en beschikbaar kunnen stellen aan andere diensten via verschillende interfaces. Door alle registraties op een rijke en gestandaardiseerde manier beschikbaar te stellen worden andere teams in staat gesteld deze gegevens op een betrouwbare en flexibele manier te consumeren, maar ook om verschillende registraties met elkaar te combineren met integrale bevragingen.

Het Data Hub platform bestaat uit diverse Java componenten en wordt gehost op een Kubernetes omgeving in de cloud. Het team volgt de DevOps filosofie en is verantwoordelijk voor zowel de ontwikkeling, voortbrenging als het beheer van de applicatie. Het platform biedt een rijk palet aan interfaces, zoals GraphQL (voor operationele toepassingen) en Delta Tables / Apache Spark (voor bulk / analytische toepassingen).

Opdrachtomschrijving:

Als Senior Software Engineer werk je aan de doorontwikkeling van de Data Hub. Met je team plan je twee wekelijkse sprints, de backlog wordt bijgehouden in Jira. Je bent in staat om zelfstandig te werken aan de diverse Java componenten en levert kwalitatief hoogwaardige software op. Je kent de belangen van generieken componenten en standaardisatie.

Belangrijkste technieken, methoden en tools:

 • Java;
 • Spring (Boot) framework;
 • PostgreSQL database (of vergelijkbaar);
 • Docker;
 • Kubernetes;
 • Linux/Shell scripting;
 • GraphQL;
 • CI/CD tooling (Git/Gitea, Jenkins, Maven);
 • Azure Databricks;
 • Apache Spark;
 • DotWebStack framework;
 • Apache Airflow.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn: 

 • Werken in een Agile / DevOps omgeving;
 • Sparren over ontwerpkeuzes / oplossingen;
 • Peer-reviewing en borgen van kennis (documentatie en kennisdeling);
 • Actief ontwikkelen aan de verschillende componenten van het platform;
 • Actief beheren en monitoren van hoog beschikbare componenten.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior Software Engineer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.