thumbnail
Integration Consultant Process Orchestration

Kadaster

George Hintzenweg 77, 3068 AX Rotterdam, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 115,00
32-40 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

30-12-2021

Sluitingsdatum:

18-01-2022

Begindatum:

24-01-2022

Einddatum:

31-01-2023

Uren per week:

32-40

Omschrijving Beheer en Ontwikkeling IT
Waar loopt de grens tussen uw tuin en die van uw buurman? En welk vastgoed is van wie? Het Kadaster registreert van al het vastgoed (grond en gebouwen) in Nederland wie welke rechten heeft. We hebben heel veel data over alles onder, op en boven de grond en willen maximale waarde halen uit deze data. Naast onze wettelijke taak, beheert het Kadaster ook voorzieningen van andere organisaties, de Landelijke Voorzieningen. Zo beheren wij onder andere de WOZ Landelijke Voorziening en de Basisregistratie Adressen en gebouwen (BAG): alle adressen en gebouwen in Nederland, zoals bouwjaar, oppervlakte, gebruiksdoel en locatie op de kaart. 

Binnen Beheer en Ontwikkeling IT werken we met Scrum en DevOps en zijn de teams integraal verantwoordelijk voor de volledige technische dienstverlening, van idee tot productie. Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer, helaas door COVID 19 voorlopig nog voornamelijk vanuit huis, al zijn er in overleg met manager en team mogelijkheden op locatie te werken. Om even je zinnen te verzetten kan je hier met je teamgenoten een potje tafeltennis spelen, gamen of met de 3D printer een ontwerp realiseren. Ook hebben we een innovation hub om in een andere sfeer samen te werken.

Omdat het Kadaster innovatie hoog in het vaandel heeft staan wordt er 1x per maand een Innovation Friday georganiseerd waarin nieuwe, veelbelovende technieken worden uitgeprobeerd en worden er regelmatig “Taco” sessies gehouden waarin kennis wordt gedeeld.

Omschrijving team waarbinnen de inhuurkracht te werk wordt gesteld
Het team SAP Integratie is op zoek naar een Integration Consultant Process Orchestration

Je komt terecht in de unit BOI (Beheer en Ontwikkeling Informatietechnologie) binnen het scrumteam Integratie. Dit team bestaat uit 4 IT’ers en is onderdeel van het SAP team binnen het Kadaster.

Het Integratie team houdt zich bezig met diverse interface oplossingen waarbij met name SAP Process Orchestration en Seeburger BIS worden gebruikt. De klanten van het team zijn zowel interne SAP/non-SAP systemen als externe partijen.

Opdrachtomschrijving
Als onderdeel van het BusDevOps team Integratie voer je ontwikkeltrajecten uit voor de complexe en omvangrijke integraties voor de dienstverlening in de volle breedte.

Je houdt je bezig met het ontwerpen, bouwen, beheren en bewaken van de verschillende interfaces en bijbehorende services. Het team is verantwoordelijk voor de integrale koppeling tussen het Kadaster en haar partners. Je werkt met bedrijfsprocessen als Ordermanagement, Finance en Human Resources, maar op jouw werkterrein kom je ook de (Landelijke) Voorzieningen als BAG, BRK, WOZ en Rechtszekerheid tegen.

Belangrijkste technieken, methoden en tools

  • SAP Process Orchestration;
  • BPEL modelling;
  • XSLT mapping;
  • Seeburger BIS;
  • SAP Cloud Integration

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn

  • Ontwikkelen SAP PO Interfaces tussen zowel SAP systemen, SAP systemen en non-SAP systemen en interfaces tussen non-SAP systemen

Taken

  • Deelnemen in een Scrum / DevOps team (Stand-ups, retrospectives, refinements en planningssessies);
  • Toepassen en bijhouden van SAP PO en Seeburger ontwikkelstandaarden.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Integration Consultant Process Orchestration die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.