thumbnail
thumbnail
UX Designer

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

15-11-2022

Sluitingsdatum:

28-11-2022

Begindatum:

13-02-2023

Einddatum:

12-02-2024

Uren per week:

36

Wij richten ons met deze aanvraag tot alle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP-ers die zichzelf offreren.

Wij werken met state of the art technologie AI ter ondersteuning van de werkprocessen. Nieuwe technologie betekent ook nieuwe ervaringen als gebruiker. Daarnaast speelt mee dat vanuit ethiek op het AI domein het uitgangspunt menselijke autonomie centraal staat. Het is daarin de belangrijk dat eindgebruikers naast gebruiksgemak ook keuzevrijheid ervaren in de ontwerpen van onze toepassingen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de UX Designer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.