thumbnail
Testspecialist Webcrawling

Inhuurdesk Politie (Nationale Politie)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

15-06-2022

Sluitingsdatum:

27-06-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-08-2023

Uren per week:

36

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren.

De ICT-dienst van de politie ondersteunt de operationele politie collega’s met hun dagelijkse taken zoals handhaving en opsporing. Er zijn zo’n 100 DevOps-teams elke dag hard aan het werk om de beste informatievoorziening te bieden om Nederland veilig te houden.

We zoeken we ter uitbreiding van ons team, een enthousiaste en ervaren testspecialist.

De testspecialist wordt gezocht voor de applicatie Webcrawling. Het DevOps team dat daar aan werkt, werkt op een agile manier aan de ontwikkeling. Zij zijn integraal verantwoordelijk voor ontwikkeling, levering en beheer van deze crawler. De werklocatie van dit team is Odijk.

De werkzaamheden voor de testspecialist kennen als resultaten (opdracht):

  • Je brengt het DevOps team op een kennisniveau van testaanpakken/testautomatisering dat maakt dat het zelfstandig dit verder kan ontwikkelen.
  • Je implementeert een testproces op een kwaliteitsniveau dat voldoet aan de (Organisatie) Definition of Done en onderdeel is van de (Team) Definition of Done.
  • Je automatiseert het testen/testproces (met een accent op unit- en ‘smoke’ testen) gekoppeld aan de CI/CD pijplijn. De unittest dekking is minstens 80%.
  • Je bouwt op basis van de ontwikkelde testen een regressietest. Deze loopt geautomatiseerd dagelijks, met foutlogging en –communicatie, en kan handmatig tussentijds gestart worden.

We gaan uit van een doorlooptijd van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging, als (op een of meer van) de 4 opdrachten nog voldoende aanleiding voor verdere inzet is.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Testspecialist Webcrawling die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.