thumbnail
thumbnail

Technisch Applicatie Beheerder Hansken

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 110,00
36 Zuid-Holland

Begindatum:

17 jul 2023

Einddatum:

16 jul 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

18 mei 2023

Type inzet
Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren,als ZZP'ers die zichzelf offreren. Bij deze aanvraag gaat het om een werkrelatie op basis van een resultaatgerichte opdrachtdefinitie. De uitvoering vindt plaats vanuit van de vakinhoudelijke professionaliteit, zelfstandigheid, kennis en vaardigheden (expertise) van de kandidaat. Er is geen sprake van inzet op basis een arbeidsverhouding en dient ook niet als zodanig te worden aangemerkt. De opdracht start op het moment dat de kandidaat start en de opdracht stopt op het moment dat het resultaat door de politie goedgekeurd is (decharge). Tussentijds evaluatie zal periodiek en in afstemming plaatsvinden.

Omschrijving van de opdracht
Het binnen de Productielijn Opsporing uitvoeren van Technisch Applicatiebeheer over de toepassing Hansken en alle aan Hansken gerelateerde middleware. Hansken is een digitaal forensisch opsporingsplatform wat is ontwikkeld door het NFI. Onderdelen van dit platform zijn o.a. Hadoop, Elastic Search, Cassandra etc.  In eerste instantie wordt het beheer gecombineerd met Functioneel Beheer Hansken om op termijn onderdeel te worden van een DevOps Team waarin ook gewerkt gaat worden aan de doorontwikkeling van de toepassing. Als TAB-er werk je samen met andere medewerkers in een team.

Deze opdracht voer je uit in teamverband voor de duur van in eerste instantie één jaar. Mogelijkheid tot verlenging als de 3 doelstellingen niet behaald zijn.

Doelstelling

1. Voortdurende actualisatie en optimalisatie van alle technische (middleware) componenten waaruit Hansken is opgebouwd (zie opdrachtomschrijving)

2. Samenwerken met en ondersteunen van de afdeling waar de Hansken infrastructuur wordt gehost.

3. Beheer en life-cylce management van alle softwarematige Hansken componenten, denk aan updates, documentatie, patchen, her-installatie procedure, monitoring en incident/problem management etc.

Verantwoordelijkheden

- Je bent, samen met de betrokkenen, verantwoordelijk voor de instandhouding, stabiliteit en continuïteit van het Hansken platform binnen de NP.

- Je bent verantwoordelijk voor het testen en implementeren van upgrades / patches etc. op het Hansken platform.

- Je bent, samen met de betrokkenen, verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten en problemen irt het gebruik van Hansken.

- Je werkt intensief samen met Hosting en het OPS team van het NFI.
- Je bent zelf instaat om aan te geven aan welke informatie of kennis je behoefte hebt,
- Netwerken gaat je gemakkelijk af, je bent instaat om zelf binnen de organisatie je zaken te regelen - Als je een opdracht afrondt kan jij je kennis borgen in documentatie en overdragen aan je collega’s. - Het uitvoeren van applicatiebeheer taken.

Contacten

 • Heeft resultaatgesprekken met opdrachtgever;

 • Haalt informatie op bij medewerkers in het team en technische medewerkers van andere afdelingen.

Opleiding

 • HBO werk- en denkniveau in de richting van ICT.

 • De voertaal binnen de politie is Nederlands. Kandidaten dienen de Nederlandse taal dan ook te beheersen in zowel woord als schrift.

Professionele kennis en werkervaring

 • Aantoonbare werkervaring met Linux in een datacenteromgeving.

 • Aantoonbare werkervaring met Python en Bash.

 • Aantoonbare werkervaring met Cassandra, Hadoop, Elasticsearch, Kafka en/of Postgres.

 • Aantoonbare werkervaring met de Agile, CI/CD en de DevOps/GitOps manier van werken.

Competenties

 • Probleemanalyse;

 • Mondelinge presentatie;

 • Samenwerken;

 • Klantgerichtheid;

 • Kwaliteitsgerichtheid;

 • Initiatief;

 • Leervermogen.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 43 60 79 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Technisch Applicatie Beheerder Hansken die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.