thumbnail
thumbnail
Systeembeheerder

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit vandaag
€ 90,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

15-09-2022

Sluitingsdatum:

26-09-2022

Begindatum:

01-12-2022

Einddatum:

30-11-2023

Uren per week:

36

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Je hebt uitgebreide kennis en ervaring met het opzetten, configureren, ontwikkelen en beheren van  netwerken. Daarnaast heb je ervaring in configuratie, installatie van Linux servers en hebt kennis van windows omgevingen. Je kan goed rapporteren, communiceren en de productlijnmanager van advies voor zien op het gebied van security.

Het Speciaal beheer team is een onderdeel van de Dienst-ICT. Voor de tijdelijke versterking van het beheer  zoekt de dienst-ICT een senior specialisten netwerkbeheerder /beveiligings adviseur. met meerdere jaren ervaring als 'all-round' netwerk beheerder en met kennis van windows en linux platformen. 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Systeembeheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.