thumbnail
thumbnail
Strategisch consultant Hyperautomation

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 150,00
24 Zuid-Holland

Begindatum:

1 feb 2024

Einddatum:

31 jan 2025

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

12 nov 2023

Type inzet
Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Omschrijving van de opdracht
De strategisch consultant hyperautomation heeft als primaire taak om binnen het CoE hyperautomation te helpen verschillende technologieën zoals RPA, low-code, chatbots, procesmining verder te brengen in het CoE.  

Deze persoon is primair verantwoordelijk voor het opzetten van procesmining binnen de politie: onderzoeken naar haalbaarheid, leveranciers selectie en verdere implementatie en begeleiding van procesmining. Daarnaast heeft deze persoon een belangrijke bijdrage in het stakeholdersmanagement.

De strategisch consultant hyperautomation draait mee in het CoE dat werkt onder architectuur.

Doelstelling
De ambitie is het CoE Hyperautomation te laten groeien zodat verschillende technologieën worden aangeboden (en beheerd) zowel in de bedrijfsvoering als in de operatie. Het doel is om de business optimaal te bedienen vanuit het CoE Hyperautomation door de vraag of de behoefte vanuit de business zo goed mogelijk in te vullen met één of meerdere van de technologieën.

Van RPA wordt nu al veelvuldig gebruikt binnen de gehele politie en de ambitie hierin is om verder te groeien. Daarnaast wordt gewerkt met low-code om apps te maken in de app fabriek en lopen er verschillende initiatieven met chatbots. Verder wordt gekeken naar procesmining en attended RPA.

Verantwoordelijkheden
De strategisch consultant is verantwoordelijk voor het verder brengen van het CoE Hyperautomation en dan primair op het gebied van procesmining. Hieronder verstaan we:

 • Meedenken en helpen vormgeven van het CoE HA: inrichting en positionering procesmining

 • Opstarten en begeleiden Proof of Concepts procesmining

 • Eventueel vendorselectie bij gebleken toegevoegde waarde procesmining

 • Advies geven aan de PO en SPO

 • Onderzoeken mogelijkheden procesmining

 • Stakeholdersmanagement

Contacten
Voornamelijk intern met het CoE en diverse stakeholders die belang hebben bij procesmining. Extern met andere organisaties of leveranciers die procesmining hebben ingericht of aan het inrichten zijn.

Opleiding
Een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding op WO niveau. Losse (deel)certificaten worden niet als gelijkwaardig gezien. Getraind op het gebied van Lean en Safe/Agile (in het bezit van een certificaat)

Professionele kennis en werkervaring

Eisen:

 • Je hebt aantoonbare werkervaring met en kennis van veranderaanpak, procesverbetering en kwaliteitszorg - Je hebt aantoonbare werkervaring met het gebruik van verschillende technologieën

Wensen:

 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het begeleiden van implementatie van automation projecten

 • Je hebt aantoonbare werkervaring in de publieke sector (bij voorkeur in het veiligheidsdomein zoals Defensie, politie, marechaussee)

Competenties

 • Probleemanalyse

 • Overtuigingskracht

 • Kwaliteitsgerichtheid

 • Klantgerichtheid

 • Organisatievermogen

 • Samenwerken

 • Sociale vaardigheid

 • Mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Strategisch consultant Hyperautomation die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.