thumbnail
thumbnail
Sr. controller

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 nov 2023

Einddatum:

29 feb 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

19 sept 2023

Type inzet
Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren.

Bij deze aanvraag gaat het om een werkrelatie op basis van een resultaatgerichte opdrachtdefinitie. De uitvoering vindt plaats vanuit van de vakinhoudelijke professionaliteit, zelfstandigheid, kennis en vaardigheden (expertise) van de kandidaat. Er is geen sprake van inzet op basis een arbeidsverhouding en dient ook niet als zodanig te worden aangemerkt. De opdracht start op het moment dat de kandidaat start en de opdracht stopt op het moment dat het resultaat door de politie goedgekeurd is (decharge). Tussentijds evaluatie zal periodiek en in afstemming plaatsvinden.

Voor deze opdracht is een BO screening van toepassing. Een positief besluit is een vereiste voor het uitvoeren van deze opdracht.

Omschrijving van de opdracht
Als senior controller bij de afdeling Control van de Eenheid Oost-Brabant in ’s-Hertogenbosch heb je een verantwoordelijke rol. Je helpt de organisatie om op basis van richtinggevende informatie de beste beslissingen te nemen. Je wertkt ook mee aan nog betere verantwoording en om vernieuwende dashboards te ontwikkelen en toe te passen.

Verder kijk je hoe we onze planning-en-controlcyclus verder kunnen optimaliseren. En als businesspartner adviseer je over hoe we de doelen van de organisatie kunnen realiseren. Je zult worden ingezet als allround sr. controller en projectleider binnen control.

Doelstelling
Er loopt een vernieuwend project rondom dashboarding; als projectverantoordelijke heb je de belangrijke opdracht, het afronden van het project dashboarding. Daarnaast werk je mee aan de routines binnen de afdeling, de dag- dagelijkse controlwerkzaamheden in het kader van de planning controlcyclus, adviezen en analyses.

Verantwoordelijkheden
Als senior controller ben je financieel, beleidsmatig en bedrijfskundig adviseur en ben je onderdeel van de afdeling Control binnen de staf van de Eenheid Oost Brabant.

Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen van de producten van de afdeling, zowel als het gaat om de Planning en controlscyclus, advisering als projectmatige activiteiten.

 • Budgetteren, prognotiseren, rapporteren;

 • Coördinatie en consolidatie van de financiële planning & control producten;

 • Afstemming met verschillende takken binnen de organisatie.

Contacten
Je hebt contact met de directe collega's binnen de afdeling Control, met leidinggevenden op verschillende niveaus binnen de politie-eenheid Oost Brabant, met vakgenoten bij andere eenheden en het PDC. En je hebt contacten met andere vakgebieden binnen de staf.

Opleiding
Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in control en/of bedrijfseconomische richting

Professionele kennis en werkervaring

 • Minimaal 3 jaar ervaring als senior controller;

 • werkervaring bij de politie is een pre.

 • Bedreven evens ben je bedreven in het uitvoeren van (cijfermatige) analyses en in staat deze te vertalen in richtinggevende adviezen voor het management.

 • Actuele kennis van verslaggevingsregels- en richtlijnen

 • Aantoonbare kennis van en ervaring met het opstellen van jaarverantwoording

 • Ervaring met projectmatig weken en het coordineren van projecten.

Competenties:

 • analytisch sterk

 • accuratesse

 • schriftelijk en mondeling adviesvaardig

 • Affiniteit met het werken met geautomaiseerde toepassingen voor het uitvoeren van analyses.

 • coachen en begeleiden van collega's

 • initatiatiefrijk,

 • standvastig en vasthoudend in het zoeken naar oplossingen.

 • samenwerken gaat je goed af.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Sr. controller die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.