thumbnail
thumbnail
Solution Architect

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Sluit over 6 dagen
€ 116,00
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 dec 2026

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

31 okt 2023

Bij deze aanvraag gaat het om een werkrelatie op basis van een resultaatgerichte opdrachtdefinitie. De uitvoering vindt plaats vanuit van de vakinhoudelijke professionaliteit, zelfstandigheid, kennis en vaardigheden (expertise) van de kandidaat. Er is geen sprake van inzet op basis een arbeidsverhouding en dient ook niet als zodanig te worden aangemerkt. De opdracht start op het moment dat de kandidaat start en de opdracht stopt op het moment dat het resultaat door de politie goedgekeurd is (decharge). Tussentijds evaluatie zal periodiek en in afstemming plaatsvinden.

De aanvraag staat open voor alle aanbieders, zowel detacheringsbureau's als ZZP-ers worden uitgenodigd om te reageren

Voor deze opdracht is een Betrouwbaarheidsonderzoek (BO) van toepassing. Een positief besluit is een vereiste voor het uitvoeren van deze opdracht.

De ICT Solution Architect speelt een cruciale rol binnen het Programma Dienstverlening Partners (DP), dat verantwoordelijk is voor de ICT-dienstverlening aan de Vreemdelingenketen.

De architect werkt samen met klanten, projectmanagers, ontwikkelaars en beheerders om innovatieve ICT-oplossingen te conceptualiseren en te ontwerpen, voornamelijk gebaseerd op de bouwblokken die door Dienst-ICT worden aangeboden. De focus ligt op het vormgeven van applicatie- en ICT-infrastructuren binnen de organisatorische kaders.

 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Solution Architect die deze organisatie zoekt?