thumbnail
thumbnail

Projectondersteuner

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 70,00
24 Zuid-Holland

Begindatum:

1 aug 2023

Einddatum:

31 jul 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

15 mei 2023

Type inzet
Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Omschrijving van de opdracht
De afgelopen jaren zijn de maatschappelijke opvattingen over seksuele grensoverschrijding strikter geworden. En is er meer aandacht gekomen voor de positie van slachtoffers en de ernst van het leed dat hen wordt aangedaan. Mede onder invloed van internationale ontwikkelingen zijn de grenzen over welk gedrag binnen onze samenleving strafwaardig wordt geacht, verschoven. Ook zijn er, onder meer door technologische ontwikkelingen, andere en nieuwe (geheel of deels) online verschijningsvormen van seksueel grensoverschrijdend gedrag ontstaan. Voor een adequate wettelijke vertaling van de sociale normen met betrekking tot seksueel grensoverschrijdend gedrag en gericht strafrechtelijk optreden tegen dit gedrag is het nodig en wenselijk de strafwetgeving inzake seksuele misdrijven bij de tijd te brengen. Het nieuwe wetsvoorstel Seksuele Misdrijven moderniseert de zedenmisdrijven in het Wetboek van Strafrecht. 

Het implementatietraject voor de nieuwe Wet Seksuele Misdrijven raakt een groot aantal politiedisciplines. Medewerkers zullen moeten leren werken met nieuwe artikelen, werkafspraken en definities en aldus moeten worden opgeleid om een uitvoering te geven aan deze nieuwe wetgeving. Hiervoor is een deelproject Leren en Ontwikkelen ingericht binnen het grote project Implementatie Wet Seksuele Misdrijven (WSM).

De Projectondersteuner Leren en Ontwikkelen WSM is iemand die administratieve ondersteuning biedt aan de Projectleider WSM en aan de themahouders van het deelproject Leren en Ontwikkelen WSM. In overleg kan de kandidaat worden ingezet bij andere onderdelen van het project. 

Hij/zij verzorgt de secretariële ondersteuning (o.a. plannen afspraken, verplichtingen aanmaken, agenda’s opstellen en verslaglegging) voor het deelprojectteam Leren en Ontwikkelen WSM. Hij/zij is het eerste aanspreekpunt en werkt proactief: hij/zij stelt bijvoorbeeld alvast een concept agenda op of doet een voorstel om de samenwerking te verbeteren. Tevens is hij /zij bewaker van deadlines waardoor de voortgang en uitvoering van het project gemonitord blijft. 

Doelstelling
Het ondersteunen van de Projectleider WSM en aan de themahouders van het deelproject Leren en Ontwikkelen WSM. In overleg kan de kandidaat worden ingezet bij andere onderdelen van het project.

Verantwoordelijkheden

 • Het plannen van afspraken en het opstellen van agenda's en verslaglegging;

 • Verplichtingen aanmaken;

 • Het eerste aanspreekpunt van het deelprojectteam Leren en Ontwikkelen WSM;

 • Het ondersteunen van zowel de Projectleider als de themahouder(s);

 • Het signaleren van verbetermogelijkheden in de planning en projectorganisatie van het team en doet voorstellen tot verbetering;

 • De verbindende schakel binnen het (deel)project;

 • Het bewaken van deadlines waardoor de voortgang en uitvoering van het project gemonitord blijft;

 • Actieve communicatie binnen de projecten.

Contacten
Zowel interne als externe contacten

Opleiding
De kandidaat heeft een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding, op minimaal HBO niveau.

Professionele kennis en werkervaring

 • In de afgelopen 10 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als projectondersteuner.

 • In de afgelopen 10 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het projectmatig werken binnen grote organisaties (+1000 medewerkers).

 • In de afgelopen 10 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met een interne communicatie rol binnen projecten, doormiddel van bijv. uitnodigingen verzenden, email beheer, 'spin in het web'.

 • Aantoonbare werkervaring met MS Office (Excel, Word, Outlook, Power Point).

 • Aantoonbare werkervaring met planningswerkzaamheden.

 • Aantoonbare werkervaring binnen de (Semi-)/overheid en/of Politie.

Competenties

 • Accuratesse

 • Flexibel gedrag

 • Initiatief

 • Kwaliteitsgerichtheid

 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

 • Organisatievermogen

 • Samenwerken

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 43 60 79 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectondersteuner die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.