thumbnail
Planner

Inhuurdesk Politie (Nationale Politie)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Overig
Sluit over 2 dagen
€ 75,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

12-05-2022

Sluitingsdatum:

23-05-2022

Begindatum:

18-07-2022

Einddatum:

17-07-2023

Uren per week:

36

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door ZZP'er uitgevoerd te worden.

Zit het plannen en organiseren in je bloed? Heb jij een vooruitziende blik, ben je stressbestendig en positief ingesteld? Eenheid Noord-Nederland zoekt 2 planners die Team Planning en Capaciteitsmanagement komen versterken.

Je werkt in Team Planning en Capaciteitsmanagement binnen Eenheid Noord-Nederland. Dit team is verantwoordelijk voor zowel het bouwen van alle roosters in de eenheid als voor de inhoudelijke (door)ontwikkeling van capaciteitsmanagement. Het team (aantal .. FTE?) bestaat uit planners, senior planners, adviseurs capaciteitsmanagement en de teamchef. Het team is volop in ontwikkeling en werkt verspreid over de locaties Groningen, Assen en Leeuwarden. Je komt te werken in Groningen. 

Als planner verzorg je zelfstandig de roosters van de teams en afdelingen van Eenheid Noord-Nederland. Je houdt rekening met landelijke wetgeving, interne afspraken en resultaatafspraken op team-, districts- en eenheidsniveau. Tevens speel je met jouw planning in op onvoorziene omstandigheden, zoals verzuim. Je maakt ramingen voor de komende periode waarbij je in de gaten houdt of werkaanbod en benodigde capaciteit op elkaar aansluiten. Je werkt samen met andere planners en senior planners, maar ook binnen de eenheid en waar nodig landelijk. Daarnaast:

  • voorzie je de adviseurs capaciteitsmanagement en aangewezen medewerkers van relevante informatie voor hun (advies)werk;
  • ondersteun en adviseer je de senior planner, de operationele chefs en het coördinatiecentrum van de districten/afdelingen/teams;
  • bouw en stem je de fase van het conceptrooster tot en met het dagrooster op teamniveau af;

heb je te maken met de inzet van medewerkers bij evenementen en incidenten, waarbij veelvuldig sprake is van ad hoc- en spoedwerkzaamheden

In de planning dien je rekening te houden met de wet- en regelgeving, zoals de Arbeidstijdenwet en de cao, maar ook met landelijke beleidsafspraken en de interne resultaatafspraken op team-, districts- en eenheidsniveau.

Tevens speel je als planner in op onvoorziene omstandigheden die direct prioriteit en een weerslag hebben in het rooster, zoals grote incidenten binnen of buiten de eenheid.

Je zorgt, in nauwe samenwerking met de planverantwoordelijke(n), voor een rooster waarbij vraag en aanbod op elkaar aansluiten. Binnen het team Planning en Capaciteitsmanagement werk je samen met de collega’s en waar nodig landelijk.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Planner die deze organisatie zoekt?