thumbnail
thumbnail
IV Expert Vernieuwing Gezondheidsmanagement

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

15-11-2022

Sluitingsdatum:

02-12-2022

Begindatum:

01-03-2023

Einddatum:

29-02-2024

Uren per week:

36

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren. De inzet  is op projectmatige basis.

De afdeling Veilig en Gezond Werken (VGW) is sterk in beweging. Voor veel bedrijfsprocessen is de IV verouderd of nooit goed ingericht. Voor de gezondheidsmanagementketen (alle bedrijfsprocessen binnen VGW) geldt dat deze onlangs in samenhang is getekend. Vanuit deze samenhang moet een vervolgstap worden gemaakt.

Doel van dit project is om bij VGW de behoeften ten aanzien van IV-ondersteuning te inventariseren en een vooronderzoek te faciliteren naar de passing van de wensen van VGW met verschillende oplossingsrichtingen, zoals in ieder geval uitbreiding van al ingekochte toepassingen, onderbrengen van functionaliteiten onder overkoepelende IV-initiatieven en aanbesteding van toepassingen. Daarmee wordt een volgende stap gezet in het verzorgen van IV-ondersteuning in de basis voor alle bedrijfsprocessen van VGW. Daarnaast is het doel om duidelijkheid te krijgen over de marksituatie.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de IV Expert Vernieuwing Gezondheidsmanagement die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.