Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

IV Expert Digitalisering/AI

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 90,00
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 jun 2023

Einddatum:

31 mei 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

14 mrt 2023

Type inzet
Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Omschrijving van de opdracht
Politiewerk draait meer en meer om de beschikbaarheid en het gebruik van data en informatie. Voor de politie is informatie dan ook van levensbelang waarbij de politie zich steeds meer ontwikkelt tot een data gedreven organisatie. Hierbij speelt AI een belangrijke rol.

AI is voor de politie niet alleen het gebruik maken van technologie maar gaat ook over binnen wettelijke en ethische kaders en privacyrichtlijnen relevante data bij elkaar brengen, mogelijke risico’s van het gebruik inschatten en het borgen van het juiste gebruik. Zodanig dat er verantwoorde en transparante IV-voorzieningen gerealiseerd worden. Zowel voor een betere en veiligere uitvoering van het werk als voor de veiligheid van de burgers. Zowel in de dagelijkse operatie, als bij het ondersteunen van nemen van beslissingen binnen de opsporing, handhaving en bedrijfsvoering.

De realisatie van IV-voorzieningen is georganiseerd binnen de landelijke dienst ICT. Om de verbinding tussen realisatie enerzijds en strategie en functionele behoeften anderzijds maximaal te laten aansluiten, heeft de dienst IM de verantwoordelijkheid om te komen tot goede uitgewerkte voorstellen die in uitvoering genomen worden. Binnen de realisatietrajecten (agile-teams) heeft de dienst IM de verantwoordelijkheid de gebruikersorganisatie te ondersteunen in het formuleren van haar behoefte en het ondersteunen van de Product Owner bij het opstellen en prioriteren van de backlog.

Locatie Utrecht: (formele standplaats).
Daarnaast landelijke werkzaamheden. Er zijn mogelijkheden om veel vanuit huis of een andere locatie te werken.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 43 60 79 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de IV Expert Digitalisering/AI die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.