thumbnail
thumbnail
Functioneel beheerder

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
16 Zuid-Holland

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

28 nov 2025

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

11 sept 2023

Type inzet
Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'eruitgevoerd te worden.

Omschrijving van de opdracht
De Afdeling Functioneel Beheer verbindt op operationeel niveau de uitvoering van de politie- en bedrijfsvoeringsprocessenen de benodigde ondersteuning met informatievoorziening (IV). Samen met 400 andere functioneel beheerders vorm jij één van de grootste functioneel beheer-organisaties van het land. De afdeling bestaat uit vier beheerteams, die het dagelijks
functioneren van de IV waarborgen, gebruikers begeleiden en zorgen voor een optimalisatie van de beschikbare functionaliteit.
Als functioneel beheerder werk je vanuit Utrecht of Rotterdam. Je verricht daarnaast indien noodzakelijk werkzaamheden vanuit de andere PDC locaties of omgeving Utrecht. Verder werk je ook veel samen met de Dienst ICT.

Voor onze applicatie Excact zoeken wij een ervaren Funcitoneel beheerder, die het team voor 2 dagen in de week komt versterken. In deze rol heb je diverse contacten personen zoals collega's intern van Functioneel Beheer en het Devop team, maar ook regelmatig direct contact met de leverancier.

Doelstelling
Het op operationeel niveau verbinden van de uitvoering van de politie- en bedrijfsvoeringsprocessen en de benodigdeondersteuning, met informatievoorziening. Het inrichten van de applicatie Excact. Zodat functioneel beheer van Exact hier verder mee kan werken. De applicaite zit voornamelijk in beheer bij de Leverancier.

Verantwoordelijkheden

Als functioneel beheerder richt jij je voornamelijk op het beheer en de verbetering van applicaties. Het aantal gebruikers van een applicatie kan variëren van enkele tientallen tot meer dan 50.000 gebruikers. Aan de toepassingen worden hoge

kwaliteitseisen gesteld: ze moeten vaak 24/7 beschikbaar zijn. Door de vele koppelingen met andere systemen sta je telkens voor nieuwe complexe vraagstukken.

Je haalt informatie op bij je klanten, waarna je samen met de gebruikers, ontwikkelaars en testmanagers aan de slag gaat in Scrum- en projectteams. Je bent een informatiedeskundige die de brug slaat tussen ICT'ers en eindgebruikers. Je organiseert gebruikersoverleggen, neemt deel aan expertgroepen en begeleidt eventueel stagairs en/of nieuwe collega’s.

Verder draag je zorg voor het:
- beantwoorden van gebruikersvragen en -verzoeken;
- documenteren van de applicaties (voor gebruikers-, beheerders- en opleidingsdocumentatie);
- geven van voorlichting en instructies over nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden binnen applicaties; - bieden van advies en ondersteuning bij het specificeren en testen van gewenste verbeteringen.

Contacten

  • Je werkt nauw samen met de productowner. Je stemt af met stakeholders binnen de politieorganisatie en werkt in een team met andere functioneel beheerders, key-users, technisch beheerders en business analisten.

Opleiding
Een afgeronde, erkende en volwaardige HBO-diploma.

Professionele kennis en werkervaring

Eisen:

  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het ophalen en evalueren van informatiebehoefte binnen een grote (1000+) en complexe organisaties;

  • Je hebt aantoonnbare werkervaring met het opstellen van functionele specificaties, processen en procedures;

  • Je hebt aantoonbare (= uiterlijk in de afgelopen 2 jaar) werkervaring met Exact.

Wensen:

  • Je hebt aantoonbare werkervaring met Agile werken;

  • Je hebt aantoonbare werkervarring met Jira;

  • Je hebt aantoonbare kennis van Excact synergie , Exact Globe en TVM;

  • Je hebt aantoonbare werkervaring met SQL, Orbis en solution Builder.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Functioneel beheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.