thumbnail
Dev Ops ontwikkelaar

Inhuurdesk Politie (Nationale Politie)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

14-06-2022

Sluitingsdatum:

24-06-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-08-2023

Uren per week:

36

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren.

Voor het cluster Digitaal Politie Contact (DPC) binnen de productielijn VIB zoeken we een ondernemende, veelzijdige en vakbekwame DevOps-ontwikkelaar. In een team wordt momenteel gewerkt aan meerdere producten: Servicemodule, Coördinatie Intake en het Berichtenportaal. De Servicemodule is de applicatie die de politie gebruikt voor het registreren van meldingen die via 0900-8844 binnenkomen en die worden doorgezet naar een basisteam voor afhandeling. De Servicemodule (8844) en GMS (112) leveren mutaties van meldingen direct aan en het portaal zorgt voor de aflevering bij geabonneerden. Een voorziening kan een abonnement nemen op het portaal om op de hoogte te blijven van wijzigingen. Met behulp van Coördinatie Intake worden opdrachten (voortvloeiend uit de binnenkomende meldingen) toegewezen aan collega’s en wordt de voortgang op de afhandeling bewaakt.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Dev Ops ontwikkelaar die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.