thumbnail
thumbnail
Applicatiebeheerder DPC

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit over 7 dagen
€ 121,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

21-09-2022

Sluitingsdatum:

04-10-2022

Begindatum:

14-11-2022

Einddatum:

31-10-2023

Uren per week:

36

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren. Inzet is op projectmatige basis.

De politie gebruikt honderden applicaties die in het Productiehuis zijn verdeeld over een aantal productielijnen. Vreemdelingenzaken, Identiteit en Biometrie is één van de productielijnen. In het Productiehuis werken we vanuit multidisciplinaire teams aan het snel en flexibel ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor de operationele politiediensten.

Voor het cluster Digitaal Politie Contact (DPC) binnen de productielijn zoeken we een ondernemende, veelzijdige en vakbekwame DevOps-applicatiebeheerder. In een team wordt momenteel gewerkt aan een aantal producten: Servicemodule, Coördinatie Intake en het Signalenportaal. De Servicemodule is de applicatie die de politie gebruikt voor het registreren van meldingen die via 0900-8844 binnenkomen en die worden doorgezet naar een basisteam voor afhandeling. Met Coördinatie Intake worden opdrachten (voortvloeiend uit de binnenkomende meldingen) toegewezen aan collega’s en wordt de voortgang op de afhandeling bewaakt. Het Signalenportaal wordt de ‘aorta’ van alle signalen en meldingen die binnenkomen bij de Nationale Politie, en zorgt voor registratie, beoordeling en routering van die signalen.

In het DevOps-team zijn meerdere rollen vertegenwoordigd: ontwikkeling (backend/frontend), (geautomatiseerd) testen, functioneel en technisch beheer, UX, scrum master en product owner. Jouw focus ligt op beheer van de applicaties in de verschillende omgevingen: Oracle, SugarCRM, Redhat Linux, Middleware.

Resultaat:

  • het updaten van Sugar CRM, volgens de N-1 richtlijn.
  • voor het updaten van RedHat, volgens de N-1 richtlijn.
  • het beleiden van de migratie van de beheerde systemen als gevolg van de uitfasering van het huidige datacenter.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Applicatiebeheerder DPC die deze organisatie zoekt?