thumbnail
thumbnail
Projectleider Groene hart en Acht pilarenplein

gemeente Weststellingwerf

Griffioenpark 1, 8471 KR Wolvega, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
24 uur per week Friesland

Begindatum:

25 sept 2023

Einddatum:

27 sept 2024

Uren per week:

24 uur per week

Publicatiedatum:

13 sept 2023

Organisatie
Werken bij een gemeente suf en saai? Vergeet het maar! De gemeente Weststellingwerf houdt zich bezig met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden.

Bij de gemeente Weststellingwerf werk je mét mensen vóór mensen. En kun je echt iets betekenen! De wensen en behoeften, maar ook de mogelijkheden van de inwoners van onze 26 dorpen nemen we graag mee in de plannen die we maken. Mits die passen bij de wetten en regels waar we mee te maken hebben. Dat is complex, enorm interessant en brengt verantwoordelijkheden met zich mee.

Omschrijving van de opdracht
Voor het team projecten zijn wij op zoek naar een Projectleider Groene hart en Acht pilarenplein.

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur civiele techniek en openbare ruimte.

 • Jij hebt kennis van en ervaring met projectmatig werken.

 • Wij gaan ervan uit dat je je realiseert dat je in een politieke omgeving werkt en daar ook naar handelt.

 • Jij bent een verbinder die oog heeft voor de omgeving en de wensen van onze inwoners.

 • Met jouw enthousiasme weet jij hoe je draagkracht creëert voor jouw ideeën, waarbij jij uiteraard ook rekening houdt met de ideeën van anderen.

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en samenwerken vind je belangrijk. Hierbij sta je open voor inzichten van anderen, maar je durft ook knopen door te hakken.

Je bent voor burgers, bedrijven, ontwikkelaars en aannemers als projectleider het aanspreekpunt van onze gemeente voor de uitdagende en mooie projecten Groene hart Wolvega en Acht pilarenplein Wolvega.

Jij bent verantwoordelijk voor het projectmatig werken binnen deze 2 projecten; je vertaalt onder andere de in ontwikkeling zijnde plannen naar concrete opdrachten en ziet toe op een goede uitvoering. Je begeleidt externe bureaus in de voorbereiding en later ben je regievoerder op in uitvoering zijnde werken.

Focus niet alleen op het opgeleverde eindresultaat. Jij bent ook verantwoordelijk voor draagvlak, communicatie, flexibiliteit binnen het project, de aansturing, doorlooptijd, budgetbewaking, contractvoering, risicomanagement en vastlegging.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 25 september 2023 tot en met 27 september 2024 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

  Minimaal drie jaar ervaring als projectleider in civieltechnische projecten /openbare ruimte.

 • Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) opdrachten/projecten in uw toelichting, waaruit blijkt dat u aan deze eis van minimaal drie jaar voldoet.

  Graag specifiek de naam van de organisatie(s) benoemen.

 • Relevante HBO+ opleiding in de richting van civiele techniek /openbare ruimte

  Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

Gunningscriteria

 • Externe heeft aantoonbaar een opleiding op het gebied van

 • Externe beschikt over 3 jaar recente werkervaring op het gebied van projectleiding

 • Externe heeft 3 jaar aantoonbare ervaring binnen een gemeente organisatie.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Projectleider Groene hart en Acht pilarenplein die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.