thumbnail
thumbnail

Teamleider Openbare Ruimte

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€100
36 Utrecht

Begindatum:

15 nov 2023

Einddatum:

15 feb 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

14 nov 2023

Teamleider Openbare Ruimte
Periode: per direct voor 3 maanden met optie tot verlenging
Belasting: 36 uur per week gemiddeld
Tarief: maximaal 100,= euro per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW (schaal 10)

Je taken zijn:
Als Teamleider Openbare Ruimte sta je aan het hoofd van een belangrijk team die de stad haar identiteit geeft. Jouw bijdrage is daarbij van onschatbare waarde.

In deze leidinggevende rol ben je niet alleen verantwoordelijk voor je team, maar ook voor hun groei en ontwikkeling. Je stimuleert collegas om het beste uit zichzelf te halen en zorgt ervoor dat ze hun taken met enthousiasme en trots vervullen.

Jij bewaakt naast de financien voor je gebied ook het beeldkwaliteit en de normen voor de openbare ruimte in de stad. Als afwijkingen worden opmerkt, ben jij degene die in actie komt om te zorgen dat alles weer op de rit komt. Daarnaast draag je bij een het realisatie van de jaarlijkse doelen, zodat de stad er op haar best uitziet.

In deze functie speel je ook een belangrijke rol bij het plannen en prioriteren van werkzaamheden. Hiermee zorg je dat de stad goed onderhouden blijft en dat de belangrijkste projecten de nodige aandacht krijgen. Dit doe je onder andere in samenspraak met collegas uit andere gebieden, zodat alle in- en externe betrokkenen op een lijn zitten.

Je bent het gezicht van Utrecht en vertegenwoordigt de gemeente in jouw gebied. Daarbij werk je nauw samen met inwoners en heb je veel contact met hen. Tijdens bewonersbijeenkomsten of participatieprojecten luister je actief naar hun wensen en behoeften en zorg je voor de best mogelijke dienstverlening.

De volgende projecten zijn voorbeelden van wat je kan verwachten in deze opdracht;

 • Vergroening van de openbare ruimte:

Bewonerswensen in behandeling nemen en in afstemming met wijkbureau, bewoners tot een gewenst en passend ontwerp komen. Offerten opvragen, opdrachten verstrekken aannemers, bewoners informeren, uitvoering controleren (regie basis), het werk opleveren, revisietekening opstellen tbv areaal.

 • In afstemming met bewoners geveltuinen aanleggen ten behoeve van de vergroening openbare ruimte

 • Inrichting van de openbare ruimte

 • Op bewonersverzoek of vanuit veiligheidsperspectief onderzoeken van mogelijke opties voor het aanbrengen van straatmeubilair (paaltjes, picknick tafels, jongeren ontmoetingsplekken). In afstemming met bewoners, wijkbureau en interne onderdelen (bijv. veiligheid) komen tot een voorstel. Offerten opvragen, opdrachten verstrekken aannemers, bewoners informeren, uitvoering controleren.

 • Invalidenparkeerplaatsen aanleggen, toegankelijkheid vergroten minder validen.

 • Schouw uitvoeren in de openbare samen met bewoners, ondernemers en overige betrokken gemeentelijke onderdelen (schoon, heel en veilig). Aandachtspunten in uitvoering zetten (eigen beheer of uitbesteed werk contracten/ aannemers).

 • Vertegenwoordiger van het gebied tijdens bewonersavonden waarbij je samen met andere gemeentelijke onderdelen (denk aan wijkbureau, afdeling veiligheid) in gesprek gaat met bewoners of ondernemers over schoon en of groen (wat leeft en speelt er en welke kansen en/of uitdagingen liggen er voor een specifiek gebied of buurt).

Jij bent/hebt

 • HBO werk- en denkniveau;

 • Minimaal 2 jaren leidinggevende ervaring aan teams van middelgrote tot grote omvang,

 • bij voorkeur ervaring als leidinggevende in de openbare ruimte en of groenonderhoud.

 • Een teamleider die mensgericht is, maar ook duidelijke grenzen durft te stellen.

 • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om af en toe in de avonden en weekenden te werken, zodat je wijkschouwen uit kunt voeren en aanwezig kunt zijn bij inwonersbijeenkomsten;

 • Klantvriendelijk en servicegericht, zodat je de behoeften van onze stad en inwoners centraal kunt stellen;

 • Je weet overzicht en rust te bewaren in veeleisende situaties en hectische tijden.

Goed om te weten:
Gesprekken zijn gepland op maandag 2 december van 9-11 uur. Dit kan op ons stadskantoor of digitaal plaatsvinden. Kandidaten die wij willen uitnodigen worden door ons gebeld.

Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen van de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.

Een deta-vast constructie kan, indien dit gewenst is door de Gemeente Utrecht, aanbieder en kandidaat, tot de mogelijkheden behoren.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

De gemeente Utrecht behoudt zich het recht voor om gedurende de eerste 3 maanden na gunning, bij gebleken ongeschiktheid of tussentijdse beeindiging, de opdracht te gunnen aan de nummer 2 aanbieder of opvolgend.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Teamleider Openbare Ruimte die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.