thumbnail
thumbnail

Assetbeheerder Civiele Kunstwerken Beweegbare bruggen

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€120
24-32 Utrecht

Begindatum:

1 mei 2024

Einddatum:

1 mei 2025

Uren per week:

24-32

Publicatiedatum:

29 mrt 2024

Assetbeheerder Civiele Kunstwerken Beweegbare bruggen
Periode: 1 mei 2024 voor 12 maanden met mogelijke opties tot verlenging
Belasting: 24 - 32 uur per week gemiddeld
Tarief: Tot 120 euro per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW

Korte beschrijving speelveld
Afdeling Beheer Openbare Ruimte (BOR) bestaat uit meerdere groepen waaronder de groep Wegen, Constructies en Installaties (WCI). Binnen WCI ligt ook het beheer over de assets van Civiele Kunstwerken, zoals bijvoorbeeld bruggen, viaducten, onderdoorgangen, kade- en oeverconstructies.
We zoeken een assetbeheerder die, onder eindverantwoordelijkheid van de assetmanager Civiele Kunstwerken, een deel van het portfolio van de stad beheert. Het gaat hierbij hoofdzakelijk om ons nautisch areaal van beweegbare bruggen en de sluis.
Het is een portfolio waarin we nog aan het begin staan van het krijgen van goed inzicht en overzicht: het is een verouderend areaal waar de komende periode naar verwachting forse ingrepen gedaan moeten worden en waarbij zowel mensen als middelen knelpunten vormen.

Het is belangrijk dat je in dit werk koers kunt te houden, goed kunt prioriteren en in staat bent om op basis van scenarios voorstellen te doen aan de assetmanager, het MT of uiteindelijk aan het bestuur als er belangrijke besluiten genomen moeten worden. Maar je moet ook flexibel zijn, want de meerjarenplannen om het areaal op orde te krijgen worden soms ingehaald door de werkelijkheid van storingen en calamiteiten.

Je taken zijn:
Je wordt een van de drie Assetbeheerders Civiele Kunstwerken en werkt nauw samen met de Assetmanager Civiele Kunstwerken.

Concreet bestaan je werkzaamheden uit:
- Jij bent het aanspreekpunt voor jouw deel van de civiele kunstwerken, zowel binnen als buiten BOR;
- Je voert in afstemming met de assetmanager de regie op jouw deel van het areaal, met ondersteuning vanuit team Installaties (elektra / automatisering) en team Constructies (civiel / werktuigbouw).
- Je primaire taak is het beheren en programmeren, je besluit wat en hoe er geinspecteerd moet worden en maakt op basis van die informatie je beheerafweging voor onderhoud en projecten;
- Voor projecten definieer je de scope, stel je kaders en randvoorwaarden, ben je aanspreekpunt en borg je de belangen van BOR;
- Jij bent de vraagbaak voor specialistische vragen binnen jouw vakgebied en je geeft hierover gevraagd en ongevraagd advies;
- Wanneer andere disciplines (bijvoorbeeld wegen of riolering) of andere organisatieonderdelen (bijvoorbeeld ruimte) projecten rondom jouw assets willen uitvoeren, ben je aanspreekpunt en ga je gezamenlijk op zoek naar kansen en de beste aanpak;
- Je werkt met beheersystemen en stuurt op het bepalen en verkrijgen van actuele betrouwbare en complete beheerinformatie;

Jij hebt:
- Aantoonbaar hbo of wo werk- en denkniveau;
- Minimaal 10 jaar werkervaring in het beheer van civiele kunstwerken;
- Minimaal 5 jaar ervaring met beheer van beweegbare bruggen;
- kennis van relevante regelgeving zoals machinerichtlijn en bouwbesluit;
- Je bent in staat om systematisch en analytisch te werken. Jij beoordeeld, rapporteert en adviseert namelijk over jouw asset. Stapsgewijs kom jij tot de beste oplossing;
- Je kunt goed communiceren en schakelt daardoor gemakkelijk met meerdere stakeholders;
- Vaak werk je aan meerdere projecten tegelijkertijd en is er van tevoren niet te voorspellen welke projecten dit zijn. Jij kunt snel schakelen en toont je flexibiliteit.

Civiele kunstwerken hebben voor jou geen geheimen meer; Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om vanuit jouw rol het team te ondersteunen en te vertegenwoordigen;

Goed om te weten:
Gesprekken zijn gepland in de week van 8 april of de week erna. De manager zal contact opnemen indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden.

Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen van de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.

Bij gebleken geschiktheid bestaat er een kans dat er nog een kandidaat uit deze procedure wordt aangenomen.

Een deta-vast constructie kan, indien dit gewenst is door de Gemeente Utrecht, aanbieder en kandidaat, tot de mogelijkheden behoren.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

De gemeente Utrecht behoudt zich het recht voor om gedurende de eerste 3 maanden na gunning, bij gebleken ongeschiktheid of tussentijdse beeindiging, de opdracht te gunnen aan de nummer 2 aanbieder of opvolgend.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
  Opdracht Adviseur
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Assetbeheerder Civiele Kunstwerken Beweegbare bruggen die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.