thumbnail
thumbnail

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

gemeente Súdwest-Fryslân

Marktstraat 15, 8601 CR Sneek, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
36 Friesland

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

28 feb 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

12 feb 2024

Opdracht omschrijving
Als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling heb je een heldere visie hoe het aangezicht van de gemeente Súdwest-Fryslân er uit moet gaan zien. Met jouw vakinhoudelijke kennis en politiek bestuurlijke sensitiviteit lever je een belangrijke bijdrage aan de aanpak van grote ruimtelijke opgaven. Je adviseert het bestuur en in- en externe stakeholders. Belangrijk werk want daarmee zorg je er voor dat de kernkwaliteiten van ons weidse landschap met negenentachtig kernen bewaard blijft.

Verantwoordelijkheden
Als adviseur RO maak je deel uit van het team ruimtelijke ontwikkeling, cluster ruimtelijke ordening. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van het ruimtelijke beleid en daaruit voortkomende ruimtelijke plannen, specifiek gericht op woningbouw. Door de grote vraag naar woningen wil ons college vaart maken met het realiseren van nieuwbouw. Er zijn verschillende locaties in beeld die projectmatig ontwikkeld gaan worden. Als expert geef je gericht inhoudelijk advies. Je werkt in integrale projectteams waarbinnen jij een coördinerende, voorbereidende en begeleidende rol hebt. Als sparringpartner geef je alle betrokkenen advies over jouw aandachtsgebied. Vanzelfsprekend maakt participatie met inwoners, initiatiefnemers en andere stakeholders deel uit van jouw werk. Ook vertegenwoordig je de gemeente richting inwoners en bedrijven, bijvoorbeeld bij bewonersavonden en in mogelijke bezwaar- en beroepszaken.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf zsm voor een half jaar voor 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

  • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring opgedaan in een bestuurlijke omgeving met het coördineren, voorbereiden en begeleiden van ruimtelijke ontwikkelingen

  • Je hebt een HBO opleiding afgerond op het gebied van planologie of daarmee vergelijkbaar.

  • Je bent sterk in het oplossen van ruimtelijke vraagstukken

Wensen

  • Als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling heb je stevige kennis van het vakgebied en beschik je over politiek-bestuurlijke sensitiviteit (40%)

  • Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor de inrichting van de fysieke leefomgeving, bent sterk in het oplossen van ruimtelijke vraagstukken en werkt graag in integrale projectteams (40%)

  • Je adviesvaardigheden zijn uitstekend ontwikkeld en je hebt bewezen in een politiek bestuurlijke context jouw plannen te kunnen realiseren en vooruit te brengen (20%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.