thumbnail
thumbnail

Projectleider Human Capital Agenda

Gauke Boelensstraat 2, 9203 RM Drachten, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
24 Friesland

Begindatum:

1 aug 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

25 mei 2023

Omschrijving van de opdracht
(Optie tot verlenging 2024/2025)

De gemeente Smallingerland heeft de afgelopen jaren stevig geïnvesteerd in de samenwerking tussen de domeinen economie, arbeidsmarkt en onderwijs. Dit heeft geresulteerd in gedragen en aantrekkelijk Human Capital programma voor de komende jaren. Het programma bestaat uit drie pijlers: 1) uitbreiden Smallingerland Inclusief 2) versteviging netwerk ondernemers-overheid-onderwijs 3) in de markt zetten van een aantal pilot trajecten. Voor de komende periode zoeken we een projectleider die samen met betrokken partners deze pijlers kan uitrollen.

Je beschikt over relevante projectleiderservaring (zowel inhoud als werkveld) in een complexe omgeving. Je bent ondernemend en hebt uiteraard een breed netwerk op alle niveaus. Je schakelt snel en bent strategisch sterk en bestuurlijk sensitief. Dit combineer je met lef en nieuwsgierigheid. Innovatie is jouw tweede natuur.

 • Aanjagen en bewaken van het uitvoeren van bovenstaande pijlers inclusief afgesproken KPI's;

 • Samenwerking uitbreiden en onderhouden met alle partners;

 • Leidinggeven aan multidisciplinair projectteam;

 • Inhoud geven aan en in de markt zetten van pilotprojecten;

 • College en gemeenteraad regelmatig op de hoogte houden van voortgang.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 augustus 2023 tot en met 31 december 2023 voor 24 uur per week. De initiële looptijd van project is tot 1 januari 2024 en hierbij hanteren we de optie voor verlenging tot maximaal 3 jaar, waarin iedere periode van verlenging in onderling overleg wordt vastgesteld tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een actuele CV toe.

 • HBO/WO werk-denkniveau.

 • Minimaal 10 jaar ervaring in combi profit en non profit sector.

 • Aantoonbare ervaring in arbeidsmarkt innovatie inclusief resultaat

Gunningscriteria

 • HBO/WO werk -en denkniveau. Eerder profit dan non profit. Snijvlak economie, bedrijfskunde, innovatie. Niet HRM of bestuurskunde.

 • Arbeidsmarktinnovatie, conceptueel kunnen denken en dit kunnen vertalen in een programmatische aanpak inclusief mijlpalenplanning en budget.

 • Je beschikt over relevante projectleiderservaring (zowel inhoud als werkveld) in een complexe omgeving. Je bent ondernemend, resultaatgericht en hebt uiteraard een breed netwerk op alle niveaus. Je schakelt snel en bent strategisch sterk en bestuurlijk sensitief. Dit combineer je met lef en nieuwsgierigheid. Innovatie is jouw tweede natuur.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 43 60 79 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider Human Capital Agenda die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.