Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail
Senior Medewerker DIV

Stationsweg 389a

Deze inhuuropdracht is verlopen
80
16 Utrecht

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

1 jun 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

14 nov 2023

In de functie van Senior Medewerker DIV heb je een belangrijke taak in de informatiehuishouding binnen de organisatie. Daarbij breng je jouw kennis van vakspecifieke wet – en regelgeving voor informatiebeheer bij de overheid en het beleid van de organisatie bij elkaar. De kern van jouw rol is het beheren en verbeteren van de documentaire informatiestromen en -opslag, zodat het behoud en de toegankelijkheid van informatie is gewaarborgd.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je werkt aan specifieke, afgebakende opdrachten. De eerste 3 opdrachten:

 1. Het in beeld brengen van datagebruik, archivering en vernietiging van bestanden in andere applicaties dan het zaaksysteem Djuma. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Suites voor het Sociaal Domein en Key2Financiën (beiden van Centric) en Reppido.

 2. Het actualiseren van het vervangingsbesluit o.a. met de bevindingen van opdracht 1.

 3. Uitvoeren van de actiepunten uit het vorige onderzoek van de archiefinspecteur naar het informatiebeheer van de Omgevingsdienst De Vallei (OddV) en de gemeente Scherpenzeel over de archivering rond vergunningverlening, toezicht en handhavingstaken (VTH-taken). 

Je bent daarnaast inhoudelijk sparringpartner voor je 3 DIV-collega’s.

Wat vragen wij van je?

 • HBO werk- en denkniveau.

 • Een afgeronde relevante opleiding, bijvoorbeeld SOD 2.

 • Een aantal jaren relevante ervaring in / kennis van het DIV-vakgebied.

 • Ervaring met het zaaksysteem Djuma is een pré.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de rest van de pagina hieronder. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Ferdi Mac Gillavry via 06 – 4336 34 34 of per mail via ferdi.macgillavry@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Senior Medewerker DIV die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.