thumbnail
thumbnail
Strategisch adviseur Planning & Control

Gemeente Roosendaal

Kloosterstraat 2-8, 4701 KK Roosendaal, Nederland

Beleidsadvies
Sluit vandaag
€95
32 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

16-09-2022

Sluitingsdatum:

26-09-2022

Begindatum:

30-09-2022

Einddatum:

31-12-2022

Omschrijving van de opdracht

Tijdelijke Strategisch adviseur Planning &  Control, 27 uur per week
Een adviserende duizendpoot die de verbinding kan leggen op financieel gebied

De opdracht
VPPC (Verbonden Partijen Planning & Control) is verantwoordelijk voor de strategische financiële advisering, financieel beleid, de planning- en control cyclus (kadernota, begroting etc.), interne controle en verbonden partijen. We hebben korte lijnen met de directie en het college. We werken samen met interne collega’s van verschillende vakgebieden. Eind 2019 heeft VPPC haar ambitie voorgelegd aan de directie. In 2021 ontwikkelt VPPC zich verder om deze ambitie waar te maken.  

Als strategisch adviseur P&C werk je intensief samen met concern control, programmaregisseurs, budgetbeheerders en budgethouders. Werkzaamheden die hierbij naar voren komen, zijn:

  • Het regisseren van de totstandkoming van de producten uit de planning & control cyclus van de gemeente en samen met andere collega’s verantwoordelijk voor het opleveren van de bestuurlijke P&C producten;

  • Deelnemen als expert aan complexe projecten op het gebied van financiën;

  • Het opstellen van kwartaalrapportages en het hierbij uitwerken van scenario’s over de financiële positie van de gemeente Roosendaal voor zowel de korte als de lange termijn;

  • Het ontwikkelen en onderhouden van de processen binnen het P&C systeem;

  • Het adviseren vanuit de eigenaarsrol over een aantal verbonden partijen aan directie en portefeuillehouder.

Jouw kracht
Je bent het gezicht van de P&C cyclus. Je bent een zelf-starter en neemt zelf initiatief. Je gaat de organisatie in, legt gemakkelijk contact en weet te verbinden. Je bent een analytische, pro actieve collega die door samenwerking en het creëren van draagvlak in staat is om gezamenlijke resultaten te bereiken. Je kan goed overzicht houden over de verschillende taken, die uitstaan in de organisatie. Inhoudelijk ben jij een uitstekende gesprekspartner op alle niveaus binnen de organisatie. Je weet goed prioriteiten te stellen en jouw adviezen perfect te verwoorden. De gesprekken die je voert weet je effectief en efficiënt in te richten. Het is hierbij van belang dat je ervaring hebt op het gebied van planning & control met een afgeronde HBO+ opleiding in een financiële richting.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Strategisch adviseur Planning & Control die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.