thumbnail
thumbnail
Projectleider

Gemeente Roosendaal

Kloosterstraat 2-8, 4701 KK Roosendaal, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

15-03-2023

Sluitingsdatum:

24-03-2023

Begindatum:

03-04-2023

Einddatum:

29-09-2023

Projectleider HUIS van Roosendaal
32 uur per week, periode van een half jaar
“Een enthousiaste en proactieve verbinder met oog voor kwaliteit die problemen als uitdagingen ziet”

Om het verschil te maken voor onze inwoners en ondernemers hebben we geïnvesteerd in ons nieuwe HUIS van Roosendaal; een transparant en gastvrij HUIS voor iedereen. Inmiddels hebben we dit prachtig verbouwde pand in gebruik en kunnen de ‘puntjes op de ‘i’ worden gezet.

Jouw nieuwe opdracht
Als projectleider HUIS wordt je tijdelijk ingezet om de afronding van alle openstaande bouw- en inrichtingszaken te coördineren. Je zorgt voor duidelijke afspraken met alle betrokken partijen en verwerkt dit in een totaalplanning. Je zorgt voor korte lijntjes met projectleden en met collega’s van faciliteiten en het serviceplein over uit te voeren werkzaamheden.

Je bent in jouw rol als projectleider de verbinder tussen de algeheel projectleider, de facilitair coördinatoren en huismeester. Je monitort het gebruik van (aanwezige faciliteiten in) het HUIS en zorgt ervoor dat aandachtspunten opgevolgd worden met concrete acties die leiden tot borging ervan.

Op facilitair vlak draag je bij aan het realiseren van een gebruiksvriendelijke en optimale werkomgeving. Waar nodig draag je bij aan het opstellen of actualiseren van werkwijzen en processen en je komt met verbetervoorstellen als je daar aanleiding toe ziet.
Daarnaast zorg je dat de facilitaire organisatie alle voorzieningen goed in beheer neemt en houdt. Ook het bijdragen aan de realisatie van een accuraat exploitatiebudget behoort daar toe.

Jouw kracht
Uiteraard werk je erg resultaatgericht. Samen met je directe collega’s stem je de planning af en organiseer je dat alle zaken lopen zoals afgesproken. Je hebt oog voor de kwaliteit die geleverd wordt en doet interventies als dat niet naar verwachting is.
Je werkt graag samen met anderen en anderen werken graag samen met jou. Je bent in staat om makkelijk te schakelen tussen verschillende disciplines en zorgt dat de focus gericht is op de wensen van de ander, zonder daarbij het integrale organisatiebelang uit het oog te verliezen. Je vraagt door als zaken je onduidelijk zijn en bent kritisch op het moment dat dit nodig is. Problemen zie je als een uitdaging en je houdt ervan om deze op te lossen. 
Affiniteit en ervaring in dit werkgebied is een pré. 

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.