thumbnail
thumbnail

Medewerker beleidsuitvoering cultuur

Kloosterstraat 2-8, 4701 KK Roosendaal, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Noord-Brabant

Begindatum:

15 apr 2024

Einddatum:

14 jul 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

28 mrt 2024

Omschrijving van de opdracht
Medewerker beleidsuitvoering cultuur 24 uur per week voor 3 maanden met evt. optie tot verlenging 3 maanden.

“Een aanpakker met een kritische blik die de gewenste resultaten weet te bereiken!”

Jouw tijdelijke baan
Als medewerker beleidsuitvoering cultuur werk je binnen de groep samen met collega beleidsmedewerkers, accountmanagers, projectassistentes, projectmanager, strategisch adviseurs en beleidsadviseurs aan thema’s en projecten op het gebied van cultuur binnen de groep economie. Je zoekt daarbij de verbinding met andere domeinen zoals wonen, ruimtelijke ordening en het sociaal domein. Je werkt nauw samen met ondersteunende disciplines zoals financiën, communicatie, het subsidiecluster en ons datalab. Je bent breed inzetbaar en bent vooral bezig met het uitvoeren van beleid. Het accent ligt op kunst en cultuur. Je kunt bij kunst en cultuur bijvoorbeeld denken aan kunst in de buitenruimte, bijdragen aan het nieuwe cultuurbeleid, het kasteel van Wouw, het schrijven van subsidieregelingen en Roosendaal studentenstad.

Jij zorgt voor de uitvoering van de beleidsplannen die voortkomen uit onze programmabegroting. Je adviseert het bestuur, ons directieteam en jouw collega’s over de manier waarop beleid het beste kan worden geïmplementeerd en uitgevoerd. Daarbij zorg je voor de verbinding met onze inwoners, verenigingen en instellingen. Zo ben je bijvoorbeeld tijdelijk aanspreekpunt bij allerlei vragen, maar handel je ook verzoeken om subsidies af. Ook voer je regelmatig overleg met in- en externe partners binnen je beleidsterrein.
Je maakt onderdeel uit van de groep Economie. De medewerkers van dit team zetten vraagstukken en opgaven op het gebied van vrijetijdsbesteding, cultuur, sport, bedrijventerreinen, binnenstad en talentenstad om in duurzame integrale oplossingen. Oplossingen die aansluiten bij de realiteit en behoefte van onze inwoners, bedrijven en organisaties en waarmee we de stad een beetje aantrekkelijker maken voor de inwoners.

Jouw kracht
Je bent een denker, maar bovenal een doener en iemand die graag met mensen samenwerkt. Je wekt vertrouwen bij je gesprekspartners, of dat nu een wethouder, een ambtenaar, een bestuurslid van een vereniging of een inwoner is. Je stelt kritische vragen, maar weet ook snel een praktische vertaling te maken en zaken voor elkaar te krijgen. Je weet jouw beleidsstukken kort en kernachtig te verwoorden in een adviesnota voor het college. Als het een keer niet helemaal loopt zoals je had gedacht, dan leiden je humeur en je humor daar niet onder. Analytisch ben je sterk, je overziet het geheel en hebt van nature een resultaatgerichte houding. Ze maken jou niet gek, want je bent een kei in het stellen van prioriteiten en het plannen van je werk.

Je beschikt minimaal over een afgeronde relevante Hbo-opleiding en je hebt affiniteit met economie, cultuur en vrijetijdsbesteding. Ervaring met werken in een gemeentelijke organisatie en met de genoemde beleidsvelden is zeer gewenst. Inzicht in digitale processen en systemen is een pré.

Eisen

  • Heeft specifieke vakkennis op het gebied van het culturele veld (blijkt uit CV)

  • De kandidaat beschikt over relevante werkervaring op gevraagd werkterrein (blijkt uit CV)

  • De kandidaat beschikt over minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring op het gevraagde werkterrein (blijkt uit CV)

  • De kandidaat beschikt over een afgeronde opleiding op hbo niveau op het gebied recreatie en toerisme, kunst en cultuur (blijkt uit CV)

Wensen

  • Het aangeboden tarief is maximaal 75 euro en inclusief reis, verblijfs- en parkeerkosten en eigen devices. Er is geen parkeergelegenheid op eigen terrein. Er dient een VOG aangevraagd te worden.

  • In verband met de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties: Is de kandidaat die u presenteert bij uw bureau in dienst of, indien u zelf als ZZP’er inschrijft, bent u bereid deze opdracht met een modelovereenkomst of via ZZP contractmanagement in te vullen.

  • Is kandidaat/bent u beschikbaar voor het aantal uren per week zoals in de aanvraag is aangegeven?

  • Is kandidaat in staat op de in de aanvraag genoemde startdatum te starten met de opdracht?

  • Wij gaan ervan uit dat de kandidaat beschikt over eigen devices (laptop en telefoon) of verstrekking via bureau/ leverancier, dit in verband met het werkplekconcept van de Gemeente Roosendaal

  • Competenties: Zie PDF.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Medewerker beleidsuitvoering cultuur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.