thumbnail
thumbnail

Beleidsmedewerker

Kloosterstraat 2-8, 4701 KK Roosendaal, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
28 Noord-Brabant

Begindatum:

26 jun 2023

Einddatum:

26 jun 2024

Uren per week:

28

Publicatiedatum:

26 mei 2023

Beleidsmedewerker
De gemeente Roosendaal is op zoek naar
Wmo-professionals
28 uur per week
“Een betrouwbare en oplossingsgerichte teamplayer die voor het beste resultaat gaat!”

Jouw klus
De groep WMO zorgt er voor dat inwoners van Roosendaal de maatschappelijke ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Door onafhankelijk en integraal advies en ondersteuning, kunnen ze volwaardig blijven deelnemen aan onze samenleving.
Je werkt nauw samen met Inwonersondersteuning Roosendaal (IOR). IOR is het eerste loket en verwijst door naar de gemeente als dat nodig is. Na zo’n verwijzing verstrek jij als wmo-professional informatie en je geeft advies. Je stelt de zorgbehoefte van de hulpvrager verder vast aan de hand van een analyse van de klant- en omgevingssituatie. Daarbij hanteer je een brede blik. Soms vraag je een collega met een andere expertise om met je mee te kijken.

Je zorgt voor de integrale afhandeling van Wmo-aanvragen op het gebied van woningaanpassingen, vervoersvoorzieningen, rolstoelen, huishoudelijke hulp, individuele begeleiding en dagbesteding. Je onderzoekt de aanvragen op rechtmatigheid en bent in staat om complexe aanvragen zelf te beoordelen. Je zorgt voor indicatiestelling en advies over de individuele voorzieningen en voert gesprekken om de aanvraag goed te kunnen beoordelen.  We indiceren alleen indien echt nodig, waar mogelijk zoeken we een oplossing in ‘het normale leven’. Je zoekt hierbij dus ook de verbinding met het voorliggend veld, zoals bijvoorbeeld de stamtafels en maatschappelijk werk. Je vraagt offertes op, schakelt met in- en externe partijen en stelt zo nodig een programma van eisen op voor specifieke onderdelen. Verder stel je rapportages en beschikkingen op. 

Jouw kracht
Klant- en vraaggericht werken is je tweede natuur, daarnaast ben je ook oplossingsgericht en besluitvaardig. Je legt makkelijk contact en wekt vertrouwen bij je gesprekspartner. Je stelt kritische vragen, maar weet ook snel een vertaling te maken naar de praktijk van alledag. Daarbij verlies je de ander niet uit het oog, maar ben je zakelijk waar dat moet. Je bent resultaatgericht waar je samen met jouw collega’s voor gaat. Jouw rapportages zijn kort en bondig en foutloos geschreven. Je voelt je als een vis in het water in een omgeving die volop in beweging is. Daar waar anderen hier misschien onrustig van worden, geeft het jou juist energie.

Je beschikt over een afgeronde relevante Hbo-opleiding, bijvoorbeeld ergonomie, pedagogiek, fysiotherapie of vergelijkbaar. Daarnaast werk je minimaal 3 jaar binnen dit vakgebied. Ervaring met Wmo-indicering is een pré. 

Eisen en wensen
Zie omschrijving van de opdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsmedewerker die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.