thumbnail
Medewerker Bestemmings- en Omgevingsplannen

Gemeente Overbetuwe

Dorpsstraat 67, 6661 EH Elst, Nederland

Overig
Sluit vandaag
€ 90,00
26 - 36 Gelderland

Publicatiedatum:

24-06-2022

Sluitingsdatum:

03-07-2022

Begindatum:

23-06-2022

Einddatum:

03-07-2022

Uren per week:

26 - 36

Omschrijving gemeente Overbetuwe

Overbetuwe heeft veel te bieden. Onze gemeente telt ruim 47.000 inwoners, verdeeld over 11 dorpskernen. Het ligt in het hart van de regio Arnhem en Nijmegen. De gemeente biedt rust, ruimte, bedrijvigheid en alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Dit maakt Overbetuwe een aantrekkelijke gemeente om te wonen en te werken.

Omschrijving team waarbinnen de medewerker te werk wordt gesteld

Het team Omgeving bestaat uit ruim 30 medewerkers en kent de taakvelden bestemmingsplannen, vergunningen (zowel Wabo als APV) en handhaving.

Wij zijn op zoek naar medewerker Bestemmings- en Omgevingsplan(nen) voor het begeleiden van de ruimtelijke procedures voor onze ruimtelijke projecten. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om woningbouwprojecten (variërend van 10 tot 300 woningen), duurzaamheidsprojecten (windmolens en zonneparken) en projecten zoals de bouw van een school. Het begeleiden van de ruimtelijke procedures omvat niet alleen het doorlopen van de wettelijke procedure van een bestemmingsplan of projectomgevingsbesluit, maar ook de advisering omtrent alle fysiek ruimtelijke onderwerpen in deze procedure. De medewerker is voor de projectmanager één van de belangrijkste adviseurs. Dit vraagt om een gedegen kennis van de ruimtelijke ordening. Zowel inhoudelijk als procedureel

Verantwoordelijkheden

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

- Je begeleidt bestemmings- en omgevingsplannen procedures

- Je adviseert hierover aan o.a. de projectmanager

- Je vertegenwoordigd de gemeente in beroepsprocedures

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker Bestemmings- en Omgevingsplannen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.