thumbnail

Verkeerskundige

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kessellaan 15, 4761 BJ Zevenbergen, Nederland

Overig ACTIEF

Publicatiedatum:

13-01-2022

Sluitingsdatum:

21-01-2022

Begindatum:

14-02-2022

Einddatum:

13-02-2023

Uren per week:

36
Geen maximum
36 Noord-Brabant
Medewerker verkeer

De gemeente Moerdijk in een ontwikkelgemeente. De woningbouwopgave is ambitieus en de bedrijvigheid neemt toe. Met de ligging tussen de A16, A17, het spoor, de HSL, de vierde zeehaven van Nederland, veel lintbebouwing op dijken en maar liefst 11 kernen is de verkeersopgave groot en vaak complex. 
Het team van adviseurs mobiliteit en verkeer hebben ruimte nodig in hun planning om aan de ontwikkel en beheer opgaven te werken van de gemeente Moerdijk. Echter, door de aard en de schaalgrootte van de gemeente worden veel verkeersmeldingen gedaan, ontheffingen voor zwaar transport aangevraagd, vergunningen aangevraagd et cetera. 

Voor deze operationele werkzaamheden zoeken we versterking. Alleen de meldingen worden vanwege de regelmatig emotionele aard daarvan nog verdeeld over het team (het moet wel leuk blijven). De andere operationele zaken mag de medewerker verkeer op pakken.
Voor deze inhuurkracht geldt dat deze 50% van de meldingen behandeld. De andere 50% wordt verdeeld over de medewerkers in vaste dienst.

Na inhuuropdracht is er eventueel optie tot overname.  
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Verkeerskundige die deze organisatie zoekt?