thumbnail
thumbnail
Projectleider gebiedsontwikkeling

Gemeente Maashorst

Markt 145, 5401 EJ Uden, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit over 4 dagen
110
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

18-11-2022

Sluitingsdatum:

05-12-2022

Begindatum:

01-11-2022

Einddatum:

01-07-2023

Dit ga je doen

Verder bouwen aan Maashorst. Een mooie uitdaging die jij met ons aangaat. Want je leidt verschillende projecten, gefocust op gebiedsontwikkeling. Denk aan de realisatie van een bedrijventerrein of nieuwe woonwijk. Voor iedere opdracht stel je een integraal team samen. Al tijdens de opstartfase betrek je dit team bij het verscherpen en inrichten van de opdracht. Dit doe je met oog voor haalbaarheid op het gebied van onder andere tijd, geld en capaciteit. Daarna volgen het plan van aanpak en afstemming hierover met de opdrachtgever.

Je bekijkt telkens wat er nodig is om projecten op te starten. Daarvoor schakel je met verschillende in- en externe betrokken partijen. Jouw uitdaging? Zorgen dat de neuzen dezelfde kant op staan. Je opereert in een politiek speelveld en behartigt diverse belangen, zoals van de politieke bestuurders, bedrijven, grondeigenaren, bewoners en natuur. Belangrijk is dat je bij deze partijen draagvlak voor projecten creëert. Tijdens de uitvoer van projecten stuur je op de samenwerking, integraliteit, voortgang en resultaten. Zo help je de ambities van onze nieuwe gemeente waar te maken.


Je doet het samen met …

De integrale teams die je per project zelf samenstelt. Deze bestaan bijvoorbeeld uit planeconomen, projectondersteuners, beleidsmedewerkers en experts op het gebied van zorg of verkeer. Aan jou de taak om keer op keer de juiste kennis en ervaring in te zetten. Verder krijg je – door de samensmelting van twee voorgaande gemeentes – de kans om een nieuwe werkwijze te ontdekken. En om wat er voorheen goed werkte daarin op te nemen. Dit doe je met gezellige collega’s die elkaar graag helpen. Klinkt goed, toch?


Dit zijn wij

Even voorstellen. Wij zijn Maashorst. Een nieuwe gemeente met zes bruisende kernen, omgeven door natuur zoals je die nergens anders tegenkomt. Bij ons vind je het beste van twee werelden: alle voorzieningen in de buurt en toch ruimtelijk en omringd door groen wonen en werken. Dat we nieuw zijn, betekent dat we nog volop aan het uitvinden zijn wie we zijn en welke weg we gaan bewandelen. Spannend? Ja, soms wel. Maar het biedt ook ontzettend veel kansen.

Over impact gesproken: Maashorst barst van de ambities! In onze eigen gloednieuwe organisatie én in onze prachtige gemeente, waar natuurliefhebbers en levensgenieters ondergedompeld worden in ‘goei leven’. Om een van onze ambities te noemen: Maashorst als toeristische streek op de kaart zetten. Letterlijk. We willen dat heel Nederland in 2026 weet waar Maashorst ligt. Ja, echt! 

Kandidaatomschrijving

Een opdracht bij gemeente Maashorst past bij jou als je het leuk vindt om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze nieuwe dynamische gemeente. Het belangrijkste? Dat je verantwoordelijkheid neemt en energie toevoegt aan ons team. Om succesvol te zijn in deze functie breng je daarnaast het volgende mee:

·       Hbo- of wo-niveau door opleiding of ervaring en minimaal twee jaar ervaring op het gebied van project- en procesmanagement in ruimtelijke projecten.

·       Werkervaring in een gemeentelijke organisatie.

·       Basiskennis van vastgoedprocessen en gebiedsontwikkeling.

·       Het vermogen om mensen en belangen te verbinden, onder andere door goed te communiceren en in oplossingen te denken.

·       Een zakelijke en resultaatgerichte instelling.


Aanvullende voorwaarden
De organisatie waaraan de opdracht voorlopig wordt gegund, dient voor definitieve gunning een actueel Uniform Europees Aanbestedingsdocument (voorheen Eigen Verklaring) te overleggen. Wordt deze niet, of niet tijdig overlegd, dan gaan wij over tot gunning aan de tweede partij in rang.
Wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op van de door uw organisatie voorgedragen kandidaten.

Interviewplanning

De gesprekken vinden plaats op vrijdagochtend 16 december. 

Toelichting op rooster

Qua uren 24-36 per week

Dienstencategorie

Bouwkundige diensten, technische diensten, diensten van stedenbouw en landschapsarchitectuur, e.d.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider gebiedsontwikkeling die deze organisatie zoekt?