thumbnail
thumbnail

Allround medewerker Backoffice Burgerzaken

Oranjeplein 1, 5051 LT Goirle, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Noord-Brabant

Begindatum:

1 mrt 2023

Einddatum:

31 mei 2023

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

24 jan 2023
Als medewerker Backoffice ben je onderdeel van een deskundig team binnen Burgerzaken. Je werkt nauwkeurig, doelgericht en planmatig. Als medewerker backoffice ben je verantwoordelijk voor het beheer van de BRP. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden in het kader van de BRP, zoals berichtenverkeer, (complexe) mutaties en actualiseringen. Je behandelt vraagstukken met betrekking tot optie en naturalisatie en internationaal privaatrecht.
Je beoordeelt en verwerkt buitenlandse brondocumenten en eerste inschrijving in de BRP. Je bent vraagbaak voor burgers en collega’s op het gebied van burgerlijke stand en de BRP en weet hoe en wanneer je dit moet toepassen.

Samen met je collega's vorm je een team t.a.v. het voorbereiden, adviseren over en regelen van alle werkzaamheden met betrekking tot de organisatie van verkiezingen en referenda en op het verloop van de verkiezingsdag, en de afhandeling na de verkiezingen.
Je levert een bijdrage aan de fraudebestrijding door het administratief voorbereiden van identiteits- en adresonderzoeken en het beoordelen van verzoeken van briefadressen. In voorkomende gevallen bezoek je de betreffende adressen en, op basis van wat er aan wordt getroffen, adviseer je tot inschrijving of uitschrijving en verwerkt dit in de BRP.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Allround medewerker Backoffice Burgerzaken die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.