thumbnail
thumbnail

Medewerker Beleidsuitvoering

Roosendaalseweg 4, 4875 AA Etten-Leur, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
28 Noord-Brabant

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

28 feb 2025

Uren per week:

28

Publicatiedatum:

8 jul 2024

Type inzet
In verband met de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) kan, vanwege de aard van de opdracht, deze opdracht niet ingevuld worden door een ZZP’er. Geïnteresseerde ZZP’ers kunnen zich uitsluitend in loondienst laten detacheren via een bureau. Doorleenconstructies (met een modelovereenkomst) zijn daarbij niet toegestaan.

Omschrijving van de opdracht
Voor de afdeling Samenleving, team Beleid, zijn wij op zoek naar een:

Beleidsmedewerker Samenleving (Jeugd)
(28 uur per week, tijdelijk ter vervanging voor zes maanden) 

Het team Beleid is verantwoordelijk voor alle beleidsvelden binnen het Sociaal Domein, Sport, Onderwijs en Cultuur. Door zowel regionaal als met collega’s van andere afdelingen samen te werken worden steeds nieuwe uitdagingen aangegaan en mooie opgaven gerealiseerd.

 Als beleidsmedewerker krijg je alle ruimte om je verantwoordelijkheid te pakken en de regie in eigen handen te nemen. Je werkt nauw samen met andere professionals, zowel binnen als buiten de organisatie. Je bent een beleidsmedewerker die zoekt naar kansen en denkt in mogelijkheden.

Je bent werkzaam op de terreinen van: veiligheid en huiselijk geweld, het regionaal jeugdbeleid WBW en het lokale jeugdbeleid en jeugdgezondheidszorg Etten-Leur.

 Waar ben je als Beleidsmedewerker Samenleving zoal mee bezig?

  • Je werkt aan opgaven op het gebied van huiselijk geweld, het toekomstscenario kind- en gezinsbescherming en de ontwikkeling van een sterk lokaal team. Je bent daarnaast contactpersoon voor de Gemeenschappelijke Regeling Geweld In Afhankelijkheidsrelaties (GR GIA) en Veilig Thuis.

  • Binnen het Regionaal jeugdbeleid WBW sluit je aan bij de beleidstafel Jeugd West-Brabant en ben je betrokken bij verschillende regionale werkgroepen, zoals: complexe scheidingen en onderwijs en jeugdhulp.

  • Voor het lokale jeugdbeleid en de jeugdgezondheidszorg Etten-Leur ben je verantwoordelijk voor de inzet van preventie jeugd. Je koopt trainingen in en implementeert deze en geeft uitvoering aan/evalueert verschillende projecten, zoals: Steunouder en Samen Scheiden.

  • Je coördineert een aantal programma’s vanuit GALA en IZA, zoals: Kansrijke Start, Mentale gezondheid Jeugd en aanpak overgewicht jeugd (Kind naar gezond gewicht).

  • Tot slot ben je contactpersoon voor de Jeugdgezondheidszorg.

Wie ben jij?
Je bent een uitstekend adviseur en netwerker die draagvlak weet te creëren voor jouw ideeën en het ontwikkelde beleid. Je bent in staat je eigen mening te vormen en deze in een politiek bestuurlijke omgeving neer te zetten, de regie te nemen, te luisteren, te analyseren en dit te vertalen naar de

uitvoering en ontwikkeling van beleid. Je hebt een brede blik op het sociaal domein, maar ook daarbuiten. Je bent ondernemend, flexibel en hebt een probleemoplossend vermogen. Samenwerken met in- en externe collega’s is een natuurlijke eigenschap. Je bent bij uitstek een verbinder tussen mensen, de inhoud en het proces.

Je beschikt daarnaast over: een HBO/WO werk- en denkniveau. Beleidservaring binnen een gemeente is zeker een voordeel.

Wie zijn wij als werkgever? 
Gemeente Etten-Leur is een aantrekkelijke werkgever. De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. We hebben een informele manier van omgaan met elkaar. Collega’s helpen elkaar graag en de deur staat altijd open. Dat geldt ook bij de burgemeester, de wethouders en de gemeentesecretaris. Samenwerken, oog voor de omgeving, ondernemen en resultaat staan bij ons centraal.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Medewerker Beleidsuitvoering die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.