thumbnail
thumbnail

Teamleider Stadsdeelbeheer

Hengelosestraat 51, 7514 AD Enschede, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Overijssel

Begindatum:

12 jun 2023

Einddatum:

11 sept 2023

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

19 mei 2023

Teamleider Stadsdeelbeheer
Maak werk van je eigen toekomst en geef richting aan het Enschede van morgen!
Ben jij die proactieve teamleider met passie voor de openbare ruimte die wij zoeken?

Gaat samenwerken met collega’s, bewoners en partners je gemakkelijk af en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Wil je samen met ons werken in het dynamische proces van planvorming tot en met uitvoering en beheer? Lees dan verder!
 

Wie zijn wij? 
Werken bij gemeente Enschede betekent werken aan ambities. Visie en vooruitgang maken van de gemeente Enschede een aantrekkelijke werkgever waar altijd ruimte is voor nieuwe projecten, nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. Deel je kennis en lever met jouw competenties een bijdrage aan het waarmaken van onze ambities!

De afdeling Stadsdeelbeheer zorgt voor een duurzame inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Dit doen we met ruim 70 medewerkers verdeeld over zeven teams. Wij zijn de verbinders van de stad als het gaat om een duurzaam, schoon, heel en veilig Enschede. Dit doen we samen met bewoners, ondernemers, partners en instellingen, en onze uitvoeringsorganisatie Onderhoud Enschede BV.

De openbare ruimte levert een belangrijke bijdrage aan de opgaven van onze stad. Zo biedt de openbare ruimte kansen voor bewegen, verbinding en ontmoeting. Tevens biedt zij ruimte voor natuur en onze klimaatambities. Om beter invulling aan deze opgaven te kunnen geven maken we als afdeling Stadsdeelbeheer een ontwikkeling door richting “toekomstgericht beheer”.

Wie zoeken we? 
In de functie van Teamleider Stadsdeelbeheer Centrum ben je verantwoordelijk voor het realiseren en beheren van een leefbare, bruikbare en betaalbare openbare ruimte in jouw stadsdeel. Dit doe je gezamenlijk met je team door het inbrengen van de juiste inhoudelijke kennis op de juiste momenten en het stevig neerzetten van de positie van beheer. Bijvoorbeeld in ontwikkelprojecten zoals Kop Boulevard. Daarnaast zorg je samen met je team en de vakspecialisten voor een duurzame instandhouding van de openbare ruimte. De binnenstad met de vele projecten, evenementen, ondernemers en partners brengt haar eigen dynamiek mee.
Jouw pro actieve en verbindende manier van werken maakt dat je hierin kansen weet te benutten en risico’s tijdig te duiden.

Als teamleider inspireer, enthousiasmeer en activeer je anderen in de doorontwikkeling van onze afdeling. Daarmee zorg je ervoor dat jouw team klaar is voor de toekomst.

Je zorgt voor eenheid en afstemming in de (beleids)uitvoering. Dit doe je niet alleen binnen je eigen team, maar je zorgt ook voor eenheid en afstemming met de andere teams door regelmatig te overleggen met andere teamleiders, het managementteam en Onderhoud Enschede BV die voor ons het dagelijkse onderhoud uitvoert. Je bent samen met jouw team de verbindende schakel tussen de gemeentelijke organisatie, bewoners en samenwerkingspartners in de stad.

Jouw team bestaat uit 2 wijkbeheerders, een projectmedewerker, een projectadviseur en een procesondersteuner. Ook de medewerkers van het fietsendepot en het Volkspark behoren tot jouw team. Het team kenmerkt zich door gemotiveerde medewerkers met wie je samen staat voor vele gevarieerde uitdagingen en het werken midden in de samenleving van de grootste stad in het oosten.

Samen gaan we voor een duurzaam ingerichte openbare ruimte die goed te beheren is!

Wat vragen wij van je? 

  • HBO werk- en denkniveau met een opleiding op het gebied van openbare ruimte, bijvoorbeeld Larenstein Tuin- en Landschapsinrichting

  • Leidinggevende of coördinerende ervaring

  • Sterke persoonlijkheid en besluitvaardig

  • Verbinder van partijen, kunnen omgaan met uiteenlopende belangen.

  • Teamspeler met uitstekend ontwikkelde communicatieve vaardigheden

  • Hoge omgevingssensitiviteit

  • Kunnen opereren in een politiek-bestuurlijke en complexe omgeving    

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Teamleider Stadsdeelbeheer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.