thumbnail
thumbnail
Projectmanager

Gemeente Enschede

Hengelosestraat 51, 7514 AD Enschede, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
20 Overijssel

Publicatiedatum:

10-03-2023

Sluitingsdatum:

22-03-2023

Begindatum:

03-04-2023

Einddatum:

31-12-2023

Projectmanager revitalisering vakantieparken

Wie zijn wij
In Overijssel - maar ook landelijk - is er veel aandacht voor het thema Vitale Vakantieparken, ofwel vakantieparken die economisch gezond zijn. Deze parken dragen namelijk bij aan de lokale economie en leefbaarheid. Niet-vitale parken doen dat niet of minder en zijn vaker faciliterend aan een situatie van onveiligheid.

Het Expertisecentrum Vitale Vakantieparken Overijssel helpt gemeenten bij hun opgaven rondom het vitaliseren van vakantieparken. Het expertisecentrum wordt gehost door de provincie Overijssel. Het team bestaat uit vier vaste medewerkers en wordt aangestuurd door een stuurgroep.

Zie voor meer informatie: www.expertisecentrumoverijssel.nl.

Opdrachtomschrijving
In twee naast elkaar gelegen gemeenten, namelijk Enschede en Haaksbergen, liggen er opgaven op het vlak van het revitaliseren van vakantieparken/campings. In beide gemeenten is sprake van omvangrijke permanente bewoning op de vakantieparken en campings. We zijn op zoek naar een projectmanager (20- 24 uur) die samen met de beide gemeenten een visie en plan van aanpak maakt voor een aantal van deze parken en zorgt voor de aansturing en de uitvoering daarvan. In overleg wordt een prioritering bepaald binnen de beschikbare uren.

De volgende zaken dienen in beide gemeenten opgepakt te worden:

  • Samen met de gemeente uitwerken van het benodigd instrumentarium om tot realisatie van de visie te komen. Voor ieder park zal een maatwerk plan opgesteld moeten worden.

  • Contact onderhouden met ondernemers van de vakantieparken/campings, waarbij afstemming gezocht wordt over de te nemen stappen en perspectief gezocht wordt voor het economische aspect van de revitalisering.

  • Coördinatie en afstemming met diverse betrokken vakafdelingen over de uitvoering van het plan, om een integrale werkwijze te borgen.

  • Een bijdrage leveren aan de benodigde kaderstelling verblijfsrecreatie (beleidsontwikkeling).

  • Rapporteren over de voortgang van het plan aan het bestuur.

Praktisch:

  • Voor specifieke kennis over vakantieparken kan gerekend worden op het expertisecentrum, waar kennis en instrumenten voorhanden zijn. Indien nodig kan onderzoek uitgevoerd worden of externe kennis ingekocht worden, bekostigd uit het budget van het expertisecentrum.

  • De gemeente Enschede en Haaksbergen stellen capaciteit beschikbaar om projectmanager de projectmanager te ondersteunen.

Wat we vragen

  • HBO/ WO niveau met ervaring in soortelijke projecten

  • Affiniteit met de toeristische sector

  • Analytisch, verbinden, creatief, communicatief vaardig, politieke sensitiviteit, besluitvaardig, samenwerken.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectmanager die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.