thumbnail
thumbnail
Financieel Administratief Medewerker

Gemeente Drimmelen

Park 1, 4921 BV Made, Nederland

Financieel-administratief
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

18-11-2022

Sluitingsdatum:

27-11-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

30-06-2023

Uren per week:

32
Wij zijn op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker.

Functiebeschrijving/taken:
Je beheert samen met de collega’s van het cluster Financiën de financiële administratie van de gemeente Drimmelen. Je hebt een breed takenpakket, maar je belangrijkste taak is het registreren en in de workflow brengen van inkomende facturen. Daarnaast verwerk je handmatige debiteurenfacturen, memoriaal boekingen en correctieboekingen. Je voert controles uit op tussenrekeningen, draait op verzoek rapportages uit (bijvoorbeeld een overzicht van een crediteur) of levert stukken aan voor de accountant.

Uitstekende, krachtige communicatieve vaardigheden maken jou een prettige, daadkrachtige collega. We waarderen een creatieve en meedenkende houding, zoals ‘waar kan het beter of efficiënter?’

Opleiding/ervaring: MBO+ / HBO
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Financieel Administratief Medewerker die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.